De Britse Maeve Madden is personal trainer, eet oergezond, traint ongeveer elke dag maar worstelt met een groot probleem: acne.

Instagram it-girl deelt haar heftige worstelingen met acne

"Ik kan vandaag eigenlijk alleen maar huilen"

De Britse Maeve Madden is personal trainer, eet oergezond, traint ongeveer elke dag maar worstelt met een groot probleem: acne. Op Instagram deelt Maeve regelmatig openhartig haar worstelingen omtrent haar heftige hormoonschommelingen en bijbehorende acne.

Emotionele worsteling
Ondanks het op het eerste gezicht picture perfect Instagram-leventje van Maeve, schuilt er achter sommige foto's wel degelijk een heftig verhaal. Zo deelt Maeve eerlijke foto's van haar opgezwollen buik (die eigenlijk elk mens weleens heeft), haar slechte dagen (die ook eigenlijk elk mens heeft) en haar grootste worsteling: haar onrustige huid (waar ook veel mensen last van hebben). 

"Ik werd wakker met een oorlogsgebied op mijn gezicht"
Zo schrijft Maeve onder een foto: "Vandaag was een heel emotionele dag. Ik werd vanochtend gestrest wakker met een oorlogsgebied op mijn gezicht. Ik barstte in huilen uit en wilde het huis niet verlaten - ik wilde alleen maar mijn gezicht verbergen en huilen. Maar dat heb ik niet gedaan... Vandaag zei ik tegen mezelf: stop met zo hard zijn tegen jezelf. Mijn huidige situatie is niet mijn eindbestemming, ik hoef niet perfect te zijn."

Behandeling
Onlangs heeft Maeve een soort laserbehandeling ondergaan die ongeveer hetzelfde doet als een chemische peeling. Het heeft ervoor gezorgd dat haar geïnfecteerde huid en littekens plaats kunnen maken voor gezonde (nieuwe) cellen. Ook die ervaring deelt Maeve openhartig met behulp van foto's. Dit om andere meisjes te laten zien dat leven met acne erbij hoort, dat je mooi bent zoals je ben en je niet altijd perfect hoeft te zijn - zélfs niet op Instagram. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten