Vrouwelijke rondingen, maar toch strakke taille én een platte buik. Hoe doen de Kardashians dat toch? Kourtney Kardashian doet nu een boekje open en deelt haar huidige eetplan op haar website.

Kourtney Kardashian zweert bij appelciderazijn en collageentabletten om slank te blijven

Het goedje is ook nog goed voor je huid: win-win

Vrouwelijke rondingen, maar toch een strakke taille én een platte buik. Hoe doen de Kardashians dat? Kourtney Kardashian doet een boekje open en deelt haar huidige dieet op haar website.

Collageensupplementen en appelciderazijn
Haar geheim: twee keer per dag appelciderazijn drinken. Een bijzondere gewoonte, maar volgens de Kardashian-zus een wondermiddel. Kourtney laat weten dat ze ’s ochtends eerst collageensupplementen neemt op een lege maag en twintig minuten later water drinkt, gemixt met een eetlepel biologische appelciderazijn.

Goed voor je huid en je lichaam
Op haar website schrijft ze: "Appelcierazijn en collageen hebben een heleboel voordelen voor je gezondheid. Ze zijn van invloed op je huid, maar ook op de manier waarop je lichaam voedingsstoffen verwerkt." Een mooie huid en een strakke taille, inslaan dus.
Natuurlijke stimulator voor gewichtsverlies
Voordat ze ’s avonds gaat eten, neemt Kourtney nog een glas water met een scheut appelciderazijn. 

Geen wondermiddel
Denk je nu de overtollige kilo’s daar snel mee kwijt te raken? Juich dan niet te vroeg. Diëtist Jessica Cording laat aan de Amerikaanse Women’s Health weten dat er geen onderzoeksresultaten zijn die de relatie tussen appelciderazijn en gewichtsverlies aantonen.

Toch wel goed voor een gezonde levensstijl
Maar volgens Jessica Cording is het wel zo dat veel mensen merken dat een dagelijks ritueel, zoals het drinken van appelciderazijn, hen doet denken aan veranderingen in hun levensstijl en dat deze mentaliteit gewichtsverlies kan ondersteunen. Kan geen kwaad dus.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten