Zweet onder je borsten: een probleem waar menig vrouw gezegend met een grote voorgevel maar wat goed herkennen. Vooral tijdens deze warme dagen. Dat probleem is vanaf nu verleden tijd dankzij de Ta-Ta-Towel.

Last van underboobsweat? De Ta-Ta-Towel is dé oplossing

Zweetplekken in je shirt zijn verleden tijd

Zweet onder je borsten: een probleem dat menig vrouwen met een grote voorgevel maar wat goed herkennen. Vooral tijdens deze warme dagen. Dat probleem is vanaf nu verleden tijd dankzij de Ta-Ta-Towel: de handdoek-beha die het zweet onder je borsten als sneeuw voor de zon doet verdwijnen.

Geniale oplossing
Erin Robertson, bedenker van deze uitvinding vertelt op de website van het merk dat ze de handdoeken eerst aan haar vriendinnen uitdeelde om te ontdekken wat zij ervan vonden. Tot haar grote verbazing kon het product niet alleen gebruikt worden tegen ‘boobsweat’, maar ook bij andere problemen.

Verschillende problemen
“Een vriendin van mij kreeg huiduitslag onder haar borsten als gevolg van vochtophoping. Na het gebruik van de handdoek verdween haar huiduitslag volledig,” vertelt Erin. 

Iedereen enthousiast
En niet alleen de vriendinnen van Erin zijn razend enthousiast over de handdoek. Op Instagram delen vrouwen van over de hele wereld foto's van henzelf met hun Ta-Ta-Towel.
Hier scoor je ‘m
Benieuwd naar het effect van deze handdoeken? Op de website van Ta-Ta-Towel kun je het product in verschillende vrolijke kleuren en prints bestellen voor omgerekend €38,45.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten