De 23-jarige Sheridan Larkman is een crowdfunding gestart. De Australische heeft cupmaat K en wil haar borsten graag verkleinen.

Sheridan (23) heeft cupmaat K en start een crowdfunding actie

De Australische hoopt genoeg geld op te halen voor een borstverkleining

De 23-jarige Sheridan Larkman is een crowdfunding gestart. De Australische heeft cupmaat K en wil haar borsten graag verkleinen.

Klachten
Op de website GoFundMe en in de Australische media vertelt ze dat ze wordt nagestaard, ze last heeft van rugpijn en dat ze iedere dag opmerkingen krijgt van mannen, in het bijzijn van haar twee dochters. Op de crowdfundpagina beschrijft ze dat ze op haar achtste borsten kreeg en op haar tiende al een cupmaat D had.

Artsen
Artsen verzekerden haar destijds dat haar boezem niet groter zou worden dan een E, maar dat bleek niet het geval. Sheridan heeft er geen vertrouwen in dat haar borsten stoppen met groeien. “Ze groeien al mijn hele leven. Waarom zou dat nu stoppen?”

Mannen
Sheridan wordt niet alleen in real life aangesproken over haar lichaam. Ook via social media sturen mannen haar voortdurend berichten en verzoekjes om naaktfoto’s te sturen. “Ik heb jonge kinderen en zij horen iedere dag de schunnige opmerkingen van mannen. Zij zullen later denken dat het normaal is dat mannen zich op die manier verhouden tegenover vrouwen,” vertelt ze in de Australische media.

De Australische hoopt na haar borstverhouding meer te genieten van haar leven, met haar man en kinderen. Momenteel staat de teller van de actie op $2.823. In totaal wil Sheridan $10.000 binnenslepen.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten