Een tip om alles uit je zomervakantie te halen: spuit tijdens je reisje of tijdens relaxte zomerdagen thuis een andere parfum op dan normaal.

Waarom je tijdens je vakantie beter een ander parfum kunt dragen

Goede herinneringen maken doe je zo

Een tip om alles uit je zomervakantie te halen: spuit tijdens je reisje of tijdens relaxte zomerdagen thuis een andere parfum op dan normaal.

Herinneringen maken 
Mijn moeder deed dit, die nam op vakantie altijd hetzelfde flesje parfum mee, en nu pak ik deze bij de Douglas vaak even om te ruiken. Die geur staat gelijk aan goede herinneringen. 

Hetzelfde geldt voor zomer 2016 in Sicilië, toen deelden drie vriendinnen en ik hetzelfde parfum twee weken lang. Minder bagage, de eau de toilette kost maar 1/4 van de prijs per persoon én de geur doet nu altijd denken aan deze heerlijke vakantie. 

Michael Kors
Mode- en parfummerk Michael Kors brengt nu ook zo'n Eau de Toilette uit. Het is een zomerse variant op hun al bestaande geur Wonderlust.


De geur van zomer
De nieuwe Wonderlust Eau Fresh geeft je zin in avontuur en zorgeloze dagen door de combinatie van luchtige bloemen (jasmijn, pioenroos en lelietjes van dalen), frisse citrusgeuren en meer zwaardere aardetonen zoals musk en sandelhout. En die naam, Wonderlust, motiveert toch ook al om alles uit je zomer te halen?

Vanaf 14 juli is Wonderlust Eau Fresh o.a. verkrijgbaar bij Douglas of online bij Michael Kors. Een fles van 50ml kost €72. Waar neem jij het flesje deze zomer mee naartoe?

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten