Dit is de allerbeste zonnebrand van 2020, volgens De Consumentenbond

De funfactor

zonnebrand-beste
Dennis Swiatkowski

Onbekommerd genieten op je balkon of in de tuin? Smeren, smeren, smeren. Liefst met een product dat niet schadelijk is voor de onderwaterwereld. De Consumentenbond nam de proef op de som en presenteerde de allerbeste zonnebrand met SPF 30 van 2020.

Beste zonnebrandcrèmes van 2020

Zonnestralen zijn schadelijk voor de huid, dat wisten we al. Naast een verhoogd risico op huidkanker veroorzaakt blootstelling aan de zon nog andere zichtbare huidschade. Maar liefst 90 procent van de verschijnselen van huidveroudering zoals rimpels, pigmentvlekken en verslapping komt door de zon. En wist je dat uv-A stralen, die het diepst doordringen in de huid, ook door wolken en glas gaan? Maar... de zon is ook goed voor je. Uv-B-straling zorgt voor de aanmaak van vitamine D (je kunt niet zonder!) en na een uurtje in de zon voel je je (mentaal) vaak beter. Geniet dus vooral van het mooie weer, maar smeer je goed in.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Biodermal hydraplus zonnespray - SPF 30 (7,1)
de beste zonnebrand van 2020
Bol.com

Dit is de beste zonnebrand van 2020, volgens De Consumentenbond.

De formule in deze zonnespray is voorzien van een zogenoemd Triple Moist Complex dat zorgt voor directe, diepe, intensieve en langdurige hydratatie van de huid. De formule is niet vet, plakt niet en is geschikt voor de gevoelige huid.

SHOP NU!

2 Vision every day sun protection – SPF 30 (7,1)
de beste zonnebrandcremes van 2020
Bol.com

Ook deze zonnebrand komt het best uit de test, volgens De Consumentenbond.

Deze zonnebrand van Vision werkt verzorgend en hydraterend. De vitamine E en Aloë Vera in de zonnebrand voorkomen vroegtijdige huidveroudering en uitdroging.

SHOP NU!

3 Drs Leenarts suncare - SPF 30 (7,0)
beste zonnebrand 2020
Bol.com

Mensen met een gevoelige huid; deze is voor jullie! Dit is een parfumvrije zonnebrand voor de gevoelige huid. De ingrediënten van de Suncare SPF 30 zijn zorgvuldig gekozen, waardoor de kans op een allergische reactie, volgens het merk zelf, hierdoor heel erg klein is.

SHOP NU!

4 Eucerin Sensitive Protect sun lotion - SPF 30 (6,9)
beste zonnebrand 2020
Bol.com

Eucerin Sun Sensitive Protect Lotion Light SPF 30 biedt instant hoge bescherming, trekt direct in en is niet plakkerig.

SHOP NU!

5 Ambre Solaire beschermende zonnemelk - SPF 30 (6,9)
beste zonnebrand 2020
Bol.com

Deze hydraterende zonnemelk is niet vet en plakt niet. Bonuspunten: trekt snel in en laat geen witte strepen achter!

SHOP NU!

6 NIVEA SUN Protect & hydrate - SPF 20 (6,9)
beste zonnebrand 2020
Bol.com

NIVEA SUN biedt effectieve UVA/UVB bescherming. De verzorgende formule beschermt de huidbarrière tegen uitdroging, vroegtijdige huidveroudering en is waterrestistent.

SHOP NU!

7 Louis Widmer sun gel - SPF 30 (6,9)
beste zonnebrand 2020
Bol.com

De Louis Widmer sun gel is een lichte en niet vette gel en kan heel goed gebruikt worden bij zonneallergie. De gel biedt een hoge bescherming en dringt snel de huid in.

SHOP NU!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Body