Toe aan een nieuwe tattoo? 10x de mooiste subtiele plekken

Voor als je graag een nieuw plaatje wil, dat niet altijd meteen zichtbaar is

62nd annual grammy awards   arrivals
Steve GranitzGetty Images

De regels zijn dat er geen regels zijn. Juist nu tattoo's steeds normaler lijken te worden is er geen 'goed' of 'slecht'. Naast de standaard plekken zoals je arm of pols, zijn er ook plekken die je niet zo vaak ziet – maar die wel heel mooi zijn. Zoals je oor, op je vingertop of naast je sleutelbeen.

Celebrities nemen hierin – zoals vaker wanneer het om trends gaat – het voortouw. Zo hebben Kaia Gerber en Cara Delevigne laatst beiden het woord Solemate onder hun voetzool getatoeëerd en heeft Kendall Jenner het woord Meow aan de binnenkant van haar lip staan. Queen van de subtiele tattoo's is Rihanna, die een paar pracht exemplaren heeft bij haar sleutelbeen en in haar nek.

Ben je ook aan een (nieuwe) tattoo toe? Check dan ons lijstje met inspiratie voor subtiele designs en leuke plekken, zodat je jouw favoriet ergens op je lichaam kan laten vereeuwigen.

Dit artikel is eerder verschenen op Glamour UK.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Op je bovenarm

Ariana Grande heeft een prachtige vlinder op haar arm staan. Die plek is misschien wel wat standaard, maar heel makkelijk te verbergen op momenten dat het nodig is. Dat is ook wat waard!

2 In je oor

Vergeet die oorbellen en piercings, ga voor een tattoo in je oor! Je ziet het niet vaak en het is heel subtiel.

3 Naast je sleutelbeen

Dit design van een olijftak is lief, subtiel en gewoon heel erg mooi. Daarnaast is de plek van de tattoo ook subtiel; wel zo fijn als je hem – om wat voor reden dan ook – even moet verbergen.

4 Boven je elleboog

Dit is een van onze persoonlijke favorieten; voornamelijk omdat je het niet snel ziet maar het toch een zichtbare plek is. Een woord of subtieler design zou hier ook prachtig staan.

5 In je nek

Als je denkt aan een tattoo in je nek denk je misschien meteen aan iets heel heftigs, maar dit bewijst dat het ook heel stijlvol en subtiel kan ogen.

6 Op je vingers

Demi Lovato heeft maar liefst twee tattoo's op haar vingers; een smiley en het woordje 'me'. Heel subtiel en zeker leuk!

7 Aan de zijkant van je handen

Rondom je handen is de go to place als je wil gaan voor subtiel. Deze sierlijke designs zijn mooi en geven een stylish touch.

8 Op je rib

Een tattoo aan zijkant van je ribben schijnt pijnlijk te zijn, maar het resultaat is zó mooi! Pijn duurt maar eventjes.

9 Op je rug

Je rug is natuurlijk het grootste deel van de tijd – als je in het koude Nederland woont – bedekt. Vooral als je kiest voor een minimalistisch design hou je het heel subtiel.

10 Op je hand

Vooral heel passend als je jezelf graag een daily reminder geeft, waarvan je niet persé wil dat anderen ze meteen zien.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Body