Lange wachtlijsten bij de nagelsalon? Zo verzorg je je nagels zelf thuis

Ook last van onverzorgde handen? Zo kom je er vanaf

Face, Hair, Lip, Skin, Nose, Beauty, Cheek, Hairstyle, Close-up, Head,
Matteo Valle

Heb je last van wekenlange uitgroei van acryl of gellak? Of heb je inmiddels na uren vijlen of in aceton weken, het (deels) eraf gekregen, maar nog niet de tijd genomen om ze weer te verzorgen? Dan ben je hier op de juiste plek. Want, wij hebben voor jou een lijstje samengesteld met alle spullen die je nodig hebt om thuis - zo goed mogelijk - je eigen nagelsalon te creëren. Starting from the basics, all the way to full glammed nails. Maar, we laten het echte werk - oftewel kunstnagels - nog altijd over aan de specialisten.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Soak Off Remover Wraps
nagelsalon aan huis
Douglas

Alessandro

Hoor jij bij de groep met wekenlange uitgroei? Laten we dan beginnen met het inweken van de gellak en/of acryl. Deze Soak Off Remover Wraps van Alessandro maken het je extra gemakkelijk en vouw je zo om je nagels heen. Liever zelf aan de slag met aluminiumfolie en aceton? Gebruik dan het liefst pure aceton om jezelf een hoop moeite te besparen.

SHOP NU!

2 Cuticle Groomer
bokkenpootje
Douglas

Douglas

Als je gellak zacht is geworden, kun je het rustig proberen eraf te 'schrapen'. Hiervoor kun je een bokkenpootje gebruiken.

SHOP NU!

3 Nagelvijl
nagelvijl
Douglas

Herôme

Als je nog kunstnagels hebt zitten, kun je wanneer de acryl zacht is geworden, voorzichtig beginnen met het eraf vijlen hiervan, maar pas op voor je eigen nagel! Met deze 4 Way Perfect nagelvijl van Herôme heb je gelijk 4 verschillende grofheden, om zo precies te werk te gaan.

SHOP NU!

4 Nagelknipper
tweezerman nagelknipper
Douglas

Tweezerman

Spreekt voor zich, toch?

SHOP NU!

5 Nagelvijl
nagelvijl
Douglas

Tweezerman

Nu je nagels bijna klaar zijn voor het lakken, maken we het oppervlak graag nog zo egaal en glanzend mogelijk. Deze 4-in-1 nagelvijl van Tweezerman heeft speciale zijdes om je nagels mee in te korten, te buffen, glad te maken en last but not least: te laten glanzen.

SHOP NU!

6 Basecoat
basecoat
De Bijenkorf

Nailberry

Voordat je begint met lakken, brengen we een goede basecoat aan. Neem zo de 'Strenghten & Breathe' basecoat van Nailberry.

SHOP NU!

7 Nagellak
sally hansen color therapy nagellak
wehkamp

Sally Hansen

Hierna volgt natuurlijk het aanbrengen van een nagellak naar keuze! Persoonlijk favoriet: de Color Therapy van Sally Hansen.

SHOP NU!

8 Druppelpennen
druppelpen nailart
BOL.COM

Nageldecoratie.nl

Heb je zin in nét even wat extra's? Met deze druppelpennen creëer je simpel en eenvoudig de allermooiste en uniekste nail art creaties. Inspiratie nodig? Neem hier dan eens een kijkje.

SHOP NU!

9 Nagelstickers
nagelstickers
De Bijenkorf

The CouCou club

Zijn de druppelpennen je nog iets te ingewikkeld? Met deze nagelstickers creëer je ook een unieke look, op een net iets simpelere manier.

SHOP NU!

10 Topcoat
topcoat
Douglas

Seche Vite

En niet te vergeten: een topcoat om het zo lang mogelijk mooi te houden. En wat is nou fijner dan een topcoat die ook nog eens snel opdroogd?

SHOP NU!

11 Nagelriem olie
nagelriem olie
Douglas

OPI

Als laatste gebruiken we nog een goede ultra-voedende nagelriemolie, bijvoorbeeld deze van OPI. De olie zorgt voor stevige, beschermde en gevoede nagels en nagelriemen.

SHOP NU!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Beauty & Body