Haar krullen of steilen? Dit zijn de 8 beste heat protectors

Je lokken zullen ons dankbaar zijn

balmain  backstage   paris fashion week womenswear fallwinter 20182019
Gareth CattermoleGetty Images

We hoeven het je vast niet te vertellen dat overmatig gebruik van hittetools funest kan zijn voor je haar, zeker als je geen heat protector gebruikt. Probeer voor de afwisseling eens om krullen zonder hitte te creëren. Mocht het nou écht niet anders kunnen, dan hebben wij voor jou een lijstje samengesteld met de 8 beste heat protection sprays van het moment, je zult ons dankbaar zijn:

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Oud Royal Thermal Protection Spray
Philip B

Philip B

Een multifuntionele haarspray die het haar beschermt, volume geeft, laat glanzen én een heerlijke geur geeft. Wat wil je nog meer?

SHOP NU!

2 Thermal Protection Spray
Balmain

Balmain Paris

Spray de Thermal Protection Spray over het haar en creëer daarmee een onzichtbaar schild tegen hitte. De spray zorgt ervoor dat het haar vocht vasthoudt, biedt het haar een lichte hold en een schitterende finish.

SHOP NU!

3 K-Pak Color Therapy Luster Lock Multi-Perfector Daily Shine and Protect Spray
Joico

Joico

Maak je haar sterker met de heat protection spray van Joico. Een combinatie van hydraterende oliën, in een unieke schadebeperkende formule. Gaat gespleten punten en pluizig haar tegen.

SHOP NU!

4 Original Heat Protection Shine Mist
Lee Stafford

Lee Stafford

Bescherm je mooie lokken tegen de hitte van je stylingtools met deze Heat Protection Shine Mist van Lee Stafford. Helpt voorkomen dat het haar statisch wordt en het geeft het haar een prachtige glans én heerlijke geur.

SHOP NU!

5 Elnett Satin Heat Protect Spray
L'oreal Paris

L'Oréal Paris

Haar steilen? Deze Satin Heat Protection Spray van L'Oréal Paris houdt je haar langer steil én beschermt het tegen de hitte van je steiltang. Spray de formule op handdoek droog haar en je bent ready om je haar in model te brengen.

SHOP NU!

6 Thermal Shield Heat Protect
Cantu

Cantu

Hydrateert en beschermt het haar tegen schade van stylingtools. De spray voedt het haar om zo waarig en pluizig haar de baas te blijven. Deze spray is geschikt voor elk haartype.

SHOP NU!

7 Heat Relief Thermal Protector & Conditioning Mist
Aveda

Aveda

De Heat Relief Thermal Protector & Conditioning Mist van Aveda is een heat protector voor styling tot 230 graden. De spray bevat jojoba- en zonnenbloemolie die je lokken verzorgen en ontwarren.

SHOP NU!

8 Coco Loco Heat protection spray
Lee Stafford

Lee Stafford

Kokosolie staat bekend om haar voedende werking en heeft de eigenschap om te kunnen doordringen tot in de haarvezel, wat resulteert in diep gevoed haar. Voor een mooie, gezonde en glanze coupe die mooi zacht en soepel aanvoelt.

SHOP NU!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Beauty & Body