long-hair-nohaircut-challenge-loreal-paris
Glamour NL

Gespleten haarpunten en alweer een kappersafspraak ingepland? Ho, stop, ho! L'Oréal Paris heeft zojuist je nieuwe favoriete productlijn geïntroduceerd. Met de nieuwe L'Oréal Paris Dream Lengths haarproducten kun je jouw knipbeurt zo lang mogelijk uitstellen. Vraag nu een sample aan en maak kans op een unieke make-over van L'Oréal Paris en Glamour!

L'Oréal

L'Oréal Paris introduceert Dream Lengths
Eerlijk is eerlijk; je haar gaat niet opeens miraculeus sneller groeien van de L'Oréal Paris Dream Lengths producten. Wat het dan wel doet? De herstellende shampoo, ontwarrende conditioner en de no haircut cream verminderen zichtbaar gespleten haarpunten en werken anti-breuk voor je lange lokken en punten, zodat je jouw haar zo lang mogelijk kunt houden zonder het te knippen. Want!

Glamour NL

Win een Glamour Beauty TV make-over
Ook Glamour's hoofdredacteur Anke de Jong en gezicht van Glamour Beauty TV Nina-Eva Davies zijn hooked. Daarom maak je nu kans op een unieke L'Oréal Paris x Glamour make-over. Vraag hieronder een sample aan van de No Haircut Cream en plaats een foto van je #longhairgoals op Instagram met de hashtag #nohaircut.

#nohaircut challenge
De drie lucky winnaressen van de #nohaircut challenge worden persoonlijk bericht en ontvangen een unieke L'Oréal x Glamour make-over op Glamour Beauty TV. Je kunt meedoen met de #nohaircut challenge van L'Oréal Paris en Glamour tussen 7 en 21 maart.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Haar