Zien: dankzij deze Insta-famous hairstylist willen we allemaal aan de paardenstaart

Trend alert!

l'oreal-paris-pony-tail-trend
L'Oréal Paris

Wanneer grote modehuizen als Chanel, Dries van Noten en Calvin Klein massaal aan de paardenstaart gaan, dan is het opletten geblazen. Want jawel, er is een nieuwe haartrend in modeland.

Meet de Sophisticated Ponytail: een paardenstaart strak naar achteren en laag in de nek gedragen met een spannende twist. Bijvoorbeeld lekker messy met veel losse plukjes of met gevlochten accenten.

Sophisticated ponytail
En als de haargoden van L’Oréal Professionnel de trend ook omarmen, weet je dat het menens is. De Insta-famous hairstylist Matthew Collins laat in onderstaande video zijn versie van de Sophisticated Ponytail zien. Een ponytail die zowel sexy als stoer is. Want! Het mag duidelijk zijn: de paardenstaart is back in business. Kijk mee!

Gratis nieuwe look
Wil jij ook shinen met een trendy paardenstaart? Op 15 juni organiseert L'Oréal Professionnel Hair Fashion Night, een gratis avond vol trends, styling én bovenal fun. Tijdens de avond krijg je een gratis stylingsessie van een professionele hair artist, die je leert hoe je zelf de Sophisticated Ponytail - of een andere haartrend - creëert. En dat allemaal in een salon bij jou in de buurt. Waar wacht je nog op? Boek nu je gratis stylingsessie!

Bekijk deze video om alvast in de mood te komen voor Hair Fashion Night.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Haar