Yay! De Curl Collectie van Moroccanoil is terug van weggeweest

Goed nieuws als je krullen hebt

moroccanoil-curl-collectie-terug
Moroccanoil

Gezegend met een bos krullen? Dan hebben we goed nieuws voor je: Moroccanoil heeft haar Curl Collectie opnieuw gelanceerd in Nederland. De succesvolle Curl Collectie met de vertrouwde formule, maar een verbeterde verpakking. Kortom: alles voor de perfecte krul!

Moroccanoil

De perfecte krul
Naast de geliefde Curl Control Mousse, Curl Defining Cream en Intense Curl Cream, die worden ge-relaunched in een nieuwe verpakking, wordt het assortiment uitgebreid met de Curl Re-Energizing Spray en Curl Cleansing Conditioner. Twee nieuwe producten die speciaal ontwikkeld zijn om krullend haar te herdefiniëren, voeden en ontwarren.

Moroccanoil

Curl Re-Energizing Spray
De Moroccanoil Curl Re-Energizing Spray belooft het nieuwe wapen uit de collectie te zijn: een lichtgewicht verfrissende mist die je krullen een hydratatie-boost geven. Perfect voor een goede out of bed-coupe met krullen die wel een boost kunnen gebruiken aan het einde van de dag.

Moroccanoil

Curl Cleansing Conditioner
Met de nieuwe Curl Cleansing Conditioner kun je je haar in één stap reinigen en conditionen. Deze conditioner met arganolie, jojoba olie en tea tree olie is een all-in-one conditioner die je krullen reinigt, ontwart en voedt. What’s not to love?

De nieuwe Moroccanoil Curl Collectie is vanaf nu exclusief verkrijgbaar bij geselecteerde kapsalons, Hudson's Bay, de Bijenkorf en via de website van Moroccanoil. De prijzen van de producten uit de Curl Collectie variëren tussen de €14,70 en de €39,30.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Haar