Win! Een luxe weekend shoppen in Parijs t.w.v. €2500

BaByliss trakteert!

babyliss-trakteert-shoppen-parijs
Getty Images

Sta je op het punt om een nieuwe föhn, steil- of krultang aan te schaffen? Of staan deze op je verlanglijst voor onder de kerstboom? Zet dan een BaByliss product op je lijstje. Je maakt nu kans op een geheel verzorgd shoppingweekend naar Parijs voor twee personen t.w.v. €2500 bij aankoop van een van de vier producten uit de BaByliss Sensor-lijn.

BaByliss

BaByliss Sensor
En behalve dat weekendje Parijs, zijn de innovatieve producten uit de BaByliss Sensor-lijn ook écht goed. De lijn bestaat uit de vier producten de Sensor Föhn, de Sensor Curl Secret, de Sensor Stijltang en de Sensor Föhnborstel.

Elk product uit de lijn is uitgerust met een sensor die aspecten van het haar meet, zichzelf reguleert en de juiste instellingen kiest. Super handig: zo weet je dat je nooit je haar beschadigd door te warm te föhnen, steilen of te krullen.

BaByliss

Kans maken op een weekend Parijs t.w.v. €2500?
Schaf één van de vier producten uit de nieuwe BaByliss Sensor-lijn aan en bewaar het bonnetje om je online aan te melden voor de actie. C'est ca: je maakt nu kans op dat luxe weekend shoppen in Parijs voor 2 personen t.w.v. €2500. De winnaar van het weekend weg wordt op de hoogte gesteld per e-mail op donderdag 1 februari 2018.

Check de actievoorwaarden voor de deelnemende producten en verkooppunten. Je kunt meedoen met de actie tot en met 31 januari 2018. Good luck!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Haar