6 vieze dingen die alle vrouwen met hun haar doen

Geef maar toe

vieze-dingen-alle-vrouwen-haar
Hailey Reed
Je manen zijn over het algemeen het pronkstuk van je gezicht. Het moet lekker ruiken, glanzen, een mooie lengte hebben én de juiste kleur. Maar tijdens deze verzorging stuitten wij vrouwen op wat onsmakelijke dingen die we beter voor ons zelf kunnen houden.

 1. Sporthaar
  Na het sporten even flink aan je haar snuffelen, om te zien of je je wasdag niet gewoon nog een dagje langer kunt rekken. Hé, een beetje smerig is oké.

 2. Vetlaag
  Eigenlijk is de vette laag bovenop je hoofd onacceptabel, maar hé je gaat het wel wassen. Maar niet vandaag. Je besluit een dikke laag droogshampoo en volumepoeder in te zetten om de vetlaag ietwat minder opvallend te maken

 3. Aaibaar
  Je hebt je benen eigenlijk al te lang niet geschoren. Het stekellaagje op je benen voelt bizar genoeg wel heel fijn om te aaien. Misschien morgen scheren dan maar? Of gewoon een huisdier nemen.

 4. Elastiekjes met vacht
  Stiekem vind je het de normaalste zaak van de wereld dat je elke dag weer grijpt naar een elastiekje met een dikke, pluizige dot haar eromheen. Wait whut heb je nou in je haar? Misschien een nieuw pakje elastiekjes kopen?

 5. Borsteldier
  Je huisbaas heeft nog zo gezegd: "geen huisdieren!". Maar dan heeft hij je badkamer nog niet gezien. Daar woont namelijk een borsteldier. Je borstel zit namelijk zo bomvol met haren, dat hij met gemak voor een cavia of konijn door kan. Misschien toch maar een keer de moeite nemen om de haren eruit te vissen?

 6. Vies scheermes
  Tijdens het douchen stuit je op iets onaangenaams. Het is je scheermes die er nogal onappetijtelijk bij ligt. Want gek genoeg zitten de haren van je vorige scheerbeurt (en misschien zelfs die daarvoor) er nog in. Je twijfelt plots aan je eigen harigheid, want zo harig ben je toch niet? Uitspoelen is het antwoord.

  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder
  Meer van Haar