'Cold brew' is dé haartrend voor komende herfst

Goed om te weten voor de volgende kappersafspraak van alle brunettes onder ons

We zitten nog vol in de zomer (kan wat ons betreft niet lang genoeg duren), maar ze zeggen altijd: 'een goed voorbereid mens telt voor twee'. En daarom alvast een tip voor alle brunettes onder ons. Neem onderstaande afbeelding mee naar je eerstvolgende kappersbeurt en je doet mee met de laatste trends - om niet te vergeten dat je haar er jaloersmakend mooi bij hangt.

IJskoffie, iemand?
Vergeet bij je volgende afspraak niet te vragen om een ijskoffie.. voor je haar. Yep, dat lees je goed. Alleen vraag het dan in het Engels, genaamd 'cold brew'. De warme, op koffie geïnspireerde kleur, zien we alsmaar terug op social media. En we moeten zeggen, zoals iedereen al beaamt, ziet 't eruit als de perfecte haarkleur voor de herfst.

View this post on Instagram

MAHOGANY 🎨

A post shared by Kim Bonondona|NYC Hair Painter (@mane_champagne) on

Koffie
De in New York werkende kleurspecialist Kimberly Bonondona plaatste de nieuwe kleur voor het eerst op Instagram. Fans bleken meteen fan en vonden de kleur lijken op een - hele lange - kop ijskoffie op iemands haar.

We geven toe, daar is een rijke fantasie voor nodig. Maar... een ding is zeker: de mahonie-gekleurde balayage stroken willen wij nu ook in ons haar. Op Instagram wordt het ook wel 'coffee hair' en 'coffee hair color' genoemd. Moraal is dat er balayge in een iets lichtere kleur bruin door je donkerbruine haarkleur wordt gezet.

View this post on Instagram

CARAMEL☕️ESPRESSO

A post shared by Landis McMann (@landi_locks) on

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Haar