Trendalert: de haartrend Vanilla Lilac is too pretty to handle

Hairgoals

Hair, Hairstyle, Blond, Hair coloring, Layered hair, Brown hair, Bob cut, Shoulder, Chin, Long hair,
Chris Weber

Hebben we net de mulled wine trend omarmd, als de volgende haarkleur alweer om de hoek komt kijken: Vanilla Lilac.

Verrassing
In de herfst kun je altijd een aantal dingen verwachten: truien, warme chocolademelk en dikke jassen. Deze haarkleur zagen we niet aankomen. Maar man, wat is ‘ie leuk.

Andere weg
Terwijl iedereen in de herfst meer geneigd is om voor een donkere haarkleur te kiezen, slaat de Canadese haarstylist Chris Weber een andere weg in.

Vanilla Lilac
Weber postte een foto van het Vanilla Lilac kapsel: een lange bob met donkerbruine wortels, die vervagen tot kaneel- en vanilletinten. Geleidelijk worden de tinten lichter naar pastel-lila puntjes. Klinkt verwarrend, maar is prachtig:

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Weber vertelt MarieClaire.com dat hij een mix van bleek en lavendeltonen gebruikt om deze look te creëren. Door het oplichten van de haarlijn en de puntjes krijgt het een witblonde shade. Vervolgens mixt hij een ultra lichte lavendeltoon (met zo min mogelijk pigment), en brengt hij dit aan vanaf de middenlengte van het haar.

Tip voor brownies
Als je donker haar hebt raadt de hairstylist aan om te beginnen met een paarse gloed. Om vervolgens je weg naar boven te werken naar een pastel lilakleur.

Zie jij jezelf al met dit pretty kleurtje lopen?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Haar