Zac Efron gaat voor een nieuw (opvallend!) kapsel

Fans reageren geschokt

zac-efron-platinablond-haar
Getty ImagesBrendon Thorne

Zac Efron – die we allemaal kennen dankzij zijn rol als Troy in High School Musical – heeft een gewaagde nieuwe coupe. De acteur ruilt zijn donkerbruine kapsel in voor een nieuwe kleur: platinablond.

Klimmen
De 31-jarige acteur plaatste donderdag een foto op Instagram die de gemoederen flink bezighouden. Hij hangt aan een klimmuur met een zwarte muts op. Daar onderuit komen nog net een paar lokken haar, dat dus platinablond is geverfd.

Advertentie - Lees hieronder verder
View this post on Instagram

No Free Solo

A post shared by Zac Efron (@zacefron) on

Positief en negatief
Fans reageren massaal op de foto. De reacties op de Instagram-post variëren van “Blond? Doe maar niet.” tot “Hij kan ook echt alles hebben!”

Meer foto's
Op Twitter worden andere foto’s van Zac en zijn nieuwe coupe gedeeld. Toegegeven, de foto’s zijn niet heel scherp, maar je ziet het kapsel wel in zijn geheel. Het platinablonde haar steekt af tegen Zacs baard, die wel donkerbruin is gebleven.

Of Zac Efron voor een nieuw kapsel is gegaan vanwege een filmrol, is niet bekend.

Lady Gaga
Een andere celeb die voor een opvallende haarkleur is gegaan, is Lady Gaga. Ze heeft haar blonde plukken ingeruild voor een lila kapsel. En ja, deze Rock & Roll-look wil je kopiëren. Pinterest voorspelt ook al dat lila haar dé trend van 2019 wordt.

Advertentie - Lees hieronder verder
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Haar