De haarstylist van Lauren Conrad laat zien hoe je schuifspeldjes het best gebruikt

Je moet ze haken, en wel zo

image
Kristen EssInstagram

Haarstylist Kristen Ess geeft op haar Instagram de fijnste tutorials voor knotjes en andere haarstijlen. Bij al haar losse beach waves, hoge knotjes en andere messy buns zie je ondertussen hoe ze verschillende sprays, elastiekjes, het betere kneedwerk en schuifspeldjes toepast. En dat blijkt ze soms anders te doen dan je misschien gewend bent.

Haken

Bij dit lage knotje laat ze zien hoe ze bobby pins, oftewel schuifspeldjes, gebruikt. Ze haakt de schuifspeldje om het knotje heen in plaats van ze er recht in te schuiven. Hierdoor trek je het knotje strakker, werk je het speldje beter weg en pak je losse plukjes rondom het knotje mee. Watch and learn.French pin

Een schuifspeldje gebruik je dus hetzelfde als een bredere french pin, die wanneer je hem tussen je haren zou steken niet zelf blijft zitten.


De haarstylist
Kristen Ess is de grote haarvriendin van veel celebrities. Ze werd bekend 'dankzij' Lauren Conrad, met wie ze nog steeds werkt en bevriend is. Een andere bekende klant van haar is Lucy Hale van Pretty Little Liars.


Kijken, kijken, niet kunnen kopen
Kristen's Instagram is een feestje, ook als je twee linkerhanden hebt. Inmiddels heeft ze haar eigen productlijn die allemaal goede reviews krijgt. Een product als scalp detoxifying bubble mask klínkt ook veelbelovend, alleen haar producten zijn (nog) niet verkrijgbaar in Nederland.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Haar