Dit is de nieuwste haartrend van 2019

Voor zowel blondies als brunettes goed om te weten voor het volgende kappersbezoek

image
Unsplash

Een makkelijke, laag in onderhoud hebbende coupe, dat wil iedereen. En er mooi, verzorgd en zelfverzekerd bijlopen, dat wil ook iedereen. Gaat dat samen? Met de nieuwste haartrend smoked marshmallow in ieder geval wel. We zijn ineens in de mood voor iets zoets. Heel gek.

Smoked-watte?
Dacht je net alle variaties op blond haar gehad te hebben, komt er weer een nieuwe haartrend om de hoek kijken. Dit keer hebben we het over 'gerookt marshmallow haar'. Klinkt in het Nederlands toch een stuk minder sexy (as always). Laten we het daarom maar bij smoked marshmallow houden.

Die trend wordt nu al dé haartrend van 2019 genoemd. Waarom? Het kan op veel verschillende haarkleuren worden toegepast en is makkelijk in onderhoud. Lees: geen eindeloos uitgroei-gedoe.

On edge
De kleur is bedacht door de Amerikaanse kleurkoningin Megan Martinez. Zij houdt van platinablond, maar snapt dat klanten het lastig vinden qua verzorging. "Soms heb je geen tijd of zin om je uitgroei bij te houden, met deze mix heb je meer speelruimte."

Met die mix bedoelt Megan dat highlights en lowlights worden gecombineerd zodat je uitgroei minder zichtbaar is. Op die manier kun je het kappersbezoek langer uitstellen (en meer geld in je zak houden). Oordeel zelf:

View this post on Instagram

Smoked Marshmallow ➡️ Swipe left for before

A post shared by Anri Smith (@hairbyanri) on

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Haar