Lidl komt met budgetvariant van de steilborstel

'Een haarborstel en steiltang in één'

lidl-budget-steilborstel-haar
Dmitriy Ilkevich

Je hoeft tegenwoordig niet per se een steiltang te gebruiken om je haar steil of in model te krijgen. Er bestaat ook een steilborstel, die al borstelend voor hetzelfde effect zorgt.

Je hebt dan de dure varianten, zoals de GHD Glide, die voor zo’n 145 euro over de toonbank gaat. En dan heb je ook nog de Lidl, die eenzelfde soort borstel uitbrengt, maar dan voor 13 euro.

Steil en in model
De Silvercrest Steilborstel is een “haarborstel en steiltang in één.” Je kunt de borstel verhitten van 100 tot 180 graden Celsius. Het zou ervoor moeten zorgen dat je haar na een borstelsessie steil is en in model zit.

Review
Mocht je nu denken: ‘Is dit reclame voor Lidl?’ Nee, dat is het niet. We weten niet of de budgetvariant van Lidl net zo goed werkt als de duurdere van GHD. En ook niet of de borstel een bos krullen makkelijk omtovert tot een steile hairdo. Wat we wel hebben is een goede review van deze Twitter-gebruiker:

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Wat jij, het proberen waard?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Haar