Glamour test de gewilde 'wonder-föhn' van Dyson

Is-ie echt zo goed als dat iedereen zegt?

Pink, Beauty, Eye, Eye shadow, Material property, Illustration, Cosmetics, Nail care, Lip gloss, Art,
Glamour

Test, test, test. De Glamour girls storten zich op het meest uiteenlopende haarspul. Van serum tot föhn, we nemen de proef op de som. Dit is wat je nodig hebt (of niet) voor de mooiste, gehydrateerde lokken.

Deze week trappen we af met de inmiddels beruchte Dyson Airwrap Styler, waar we eerder al over schreven. Eentje in de categorie 'je leeft een jaar lang op water en brood' maar tegelijkertijd eentje in de categorie 'de meest briljante föhn die er bestaat'. Tenminste, dat zijn de verwachtingen. Glamours creative director Saskia van Langevelde - geverfd donkerbruin haar met een flinke slag - test de Dyson föhn (€ 449). Maakt-ie alle verwachtingen (en geld) waar?

Nieuwe technologie
De Dyson föhnborstel werkt niet op extreme hitte, maar vooral op extreem veel hete lucht werkt. Door de zogenoemde nieuwe V9-motor wordt je haar om de krultang heen gezogen. Je hoef dus zelf (bijna) niets meer te doen.

En, wat vind je?
Na een grondig onderzoek, geeft Saskia haar eindoordeel: “Ik had al filmpjes van deze föhn voorbij zien komen en was meteen benieuwd. Normaal gesproken föhn ik mijn haar net als bij de kapper, met een ronde borstel. Die bleef dan vaak halverwege hangen. Met als resultaat: haar in de klit. Kortom, ik ben hier gewoon niet zo handig mee.

Een van de opzetstukken is een föhn en borstel ineen. Die gebruik ik als eerste om mijn haar voor tachtig procent droog te föhnen. Vervolgens zet ik het opzetstuk waar je haar omheen gedraaid wordt door middel van hete lucht, erop. Een lok drie tellen laten zitten, en de krul zit er al in!

Het enige nadeel is dat de Airwrap vrij kostbaar is. Maar... als ik al mijn beautyproducten weg zou moeten doen en maar één ding mocht houden, dan zou het zeker de Airwrap zijn. Voor de volgende fashion week hoef ik niet meer langs de kapper om mijn haar te laten föhnen. Ik kan het gewoon zelf.”

Het eindoordeel?
Cijfer: 10. Kortom; we zijn fan. Groot fan. *portemonnee huilt* Kijk vooral even naar deze fascinerende video hoe het apparaat werkt:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Shop de Dyson AirWrap

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Haar