Glamour test: Moroccanoil Moisture Repair shampoo en conditioner

Deze week is het de beurt aan Glamour's hoofdredacteur, Anke de Jong

Test, test, test. De Glamour girls storten zich op het meest uiteenlopende haarspul. Van serum tot föhn, we nemen de proef op de som. Dit is wat je nodig hebt (of niet) voor de mooiste, gehydrateerde lokken.

Vorige week testte Glamour's creative director Saskia van Langevelde de gewilde Dyson föhn. Deze week is het de beurt aan Glamour's hoofdredacteur, Anke de Jong.

Test, 1, 2, 3
Anke heeft bruin, lang en vol haar. Ze test de Moroccanoil Moisture Repair shampoo en conditioner, vrij van sulfaten en parabenen (€ 24,80 per stuk).

En, wat vind je?
“Ik besteed niet veel tijd aan mijn haar, ik was het één keer in de week en voor de andere dagen is droogshampoo mijn beste vriend. Een fan van conditioner ben ik niet. Ik heb het idee dat mijn haar hier slap van wordt en dat vind ik niet mooi. Omdat ik veel en dik haar heb, is het een tijdrovende klus om mijn haar te wassen. Belangrijk vind ik dus dat een shampoo écht goed reinigt. Deze shampoo is oorspronkelijk voor beschadigd haar, wat ik niet per se heb, maar mijn lokken voelen wel lekker schoon en verzorgd aan. Wat ik ook prettig vind, is dat je niet veel nodig hebt om het lekker te laten schuimen en te verdelen. Wat betreft de conditioner: ik heb het geprobeerd, maar ben niet van plan ’m te blijven gebruiken. Mijn haar is er gewoon niet geschikt voor, denk ik.”

Cijfer: 8

Shop Moroccainoil bij de Bijenkorf


Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Haar