Rapper The Weeknd debuteert nieuwe look

What do you like better?

BuzzFoto Celebrity Sightings In New York - October 09, 2018
Josiah KamauGetty Images

Sinds augustus leek The Weeknd, ook wel bekend als Abel Makkonen Tesfaye, van de radar verdwenen te zijn. Tijdens het filmfestival in Toronto verscheen Abel op de rode loper en hij blies ons omver met zijn nieuwe look.

The Weeknd op de rode loper met een nieuwe kapsel

Abel heeft een jaar geleden al afscheid genomen van zijn signature look, met grove dreadlocks. Nu doet de zanger er nog een schepje bovenop door een korte afro terug te laten groeien. Ook met zijn strak getrimde baardje is korte metten gemaakt. De zanger heeft nu korte stoppels en een snor. Laten we eerlijk zijn, deze man komt werkelijk overal mee weg.

Welke look heeft jullie voorkeur?

(foto's

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Na de relatiebreuk met Bella Hadid in augustus, hoorden The Weeknd-fans een tijd lang niets van hun idool. Bella en Abel begonnen met daten in 2015 en het werd al snel serieus. Na een jaar zette het stel een punt achter hun relatie. The Weeknd kreeg iets met Selena Gomez, maar de gevoelens voor Bella kwamen toch terug en in mei 2018 besloot het stel hun liefde een tweede kans te geven. Een bron vertelde E! News dat de afstand en drukke schema's, naast de vele ruzies tussen hun relatie kwam te staan. Het lijkt erop dat het stel niet van plan is om snel weer bij elkaar te komen, maar zeg nooit nooit. Drie keer is scheepsrecht.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Haar