Dua Lipa verruilt haar donkere lokken voor een platinablonde coupe

De zangeres kiest voor een bijzonder nieuw kapsel deze herfst

dua-lipa-blond-haar
Mike CoppolaGetty Images

Dua Lipa staat bekend om haar grote hits waar ze de muziekwereld mee verovert. Naast haar muziek staat de 21-jarige zangeres ook bekend om haar uitgesproken stijl, waar ze tijdens menig rode loper event of show verschijnt in opvallende outfits. De Brits-Kosovaarse zangeres kiest nu echter voor een compleet nieuwe look en verruilt haar donkere haar voor een platinum blond kapsel.

Dua Lipa's blonde coupe

Dua Lipa werd gespot op de straten van Londen in een kleurrijke look. Naast de felle neon-jas die in het oog springt is vooral het nieuwe kapsel van de zangeres opvallend. In eerste instantie lijkt het hier om een pruik te gaan doordat enkele van Dua's vertrouwde donkerbruine lokken duidelijk zichtbaar zijn tussen de blonde coupe door. Toch blijkt niets minder waar. Op het Instagram-account van de zangeres wordt duidelijk dat Dua daadwerkelijk haar kapsel heeft omgetoverd tot een blonde coupe.

London Celebrity Sightings -  October 29, 2019
Neil MockfordGetty Images

Dua Lipa kiest echter niet voor een volledige blonde make-over. In plaats daarvan heeft ze delen van haar haar donker gelaten waardoor er een combinatie van kleuren ontstaat, met ultra-blonde lokken bovenin en een laag donkere tinten onderin. Zowel Lipa's haarstylisten Anna Cofone en Nicola Clarke deelden regrams van Lipa's kapselverandering. "Haar haar is gebleekt, maar we hebben met toners gespeeld voor een gelaagd effect", legt Clarke uit.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Dua Lipa is niet de eerste celebrity die kiest voor een volledig blonde coupe. Eerder verruilden modellen als Kendall Jenner en Bella Hadid en actrice Mila Kunis hun iconische donkere lokken voor een lichtblond kapsel. Het lijkt erop dat het komend seizoen de blonde coupe het straatbeeld zal bepalen. Ook Anna Nooshin vroeg haar Instagram-volgers deze week of ze voor blond haar moet gaan.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Dua is echter wel de eerste in het rijtje die kiest voor de opvallende combinatie van donkere en lichte tinten - een look die ons een beetje doet denken aan de tijden van Paris Hilton en The Hills. Wie weet wordt Dua's nieuwe kapsel het begin van een zeer dramatische dip-dye revival.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Haar