Zien! Dít is Jennifer Aniston's natuurlijke haartextuur

Zo zien we haar kapsel zelden

Celebrity Sightings in New York City - May 10, 2019
James DevaneyGetty Images

Rond de tijd van Friends kende iedereen wel iemand die naar de kapper was gegaan met een plaatje van 'The Rachel'. Ook in de laatste jaren is Jennifer Aniston redelijk consistent als het op haar kapsel aankomt. Het varieert pretty much van lang, donkerblond, een middenscheiding en steile lokken tot lang, donkerblond, een middenscheiding en een geföhnde slag.

Jennifer Aniston's natuurlijke haar

Daarom is het zo spannend voor fans en haarstylisten als Jen een keertje wat anders doet. Op de première van haar serie The Morning Show droeg ze afgelopen jaar natuurlijke golven die aan de lucht waren gedroogd. Haarstylist Chris McMillan postte destijds over het kapsel op Instagram.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

In het bijschrift van de foto vertelt hij wat een bijzonder moment dit voor hem was: "Het was een enorme eer om hier deel van uit te maken. Dit zijn Jens natuurlijke krullen en golven. Aan de lucht gedroogd en minimaal bewerkt door alleen de aanzet te föhnen voor extra volume, en enkele kleine touch-ups met een krultang."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Haar