Billie Eilish: "De kapper brandde per ongeluk de helft van mijn haar eraf"

En nu is het een trend

Billie Eilish matje
Axelle/Bauer-GriffinGetty Images

Donkerblauw, platinablond, turquoise of roze, Billie Eilish is niet bang voor een opvallende hairstyle. De laatste tijd is de artiest vooral te zien met een bijzondere groen/zwarte coupe, mét een classic matje. TMZ vroeg naar het nieuwe kapsel van Billie, en verrassend genoeg antwoordde ze dat het niet helemaal de bedoeling was dat het er zo uitzag.

Billie Eilish is start per ongeluk een trend

“Weet je wat er gebeurd is? Iemand verfde mijn haar en brandde per ongeluk de helft van mijn haar af. Nu lijkt het op een matje,” vertelt Billie. “Die shit is niet expres gegaan,” aldus de artiest. Hoewel ze het kapsel heel goed kan hebben, is Billie niet van plan het te houden. “I’m growing that shit out,” zegt ze tegen TMZ.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Ook al was het onopzettelijk, Billie lijkt wel aardig on trend te zijn met haar matje. We zien het kapsel de afgelopen maanden steeds vaker.

Bibi Doesburg van Holland’s Next Topmodel heeft tijdens de grote make-over haar lange lokken laten inruilen voor een kapsel met lagen en een matje. Het staat haar awesome!

Ook met krullen staat deze hairstyle heel stoer.

Romy Bres was een voorloper op de trend en heeft ook een heel cool ‘matje’.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Haar