Zien: Lil Kleine heeft z'n haar gemillimeterd en deelt het resultaat op Instagram

De rapper heeft nu een kort geschoren koppie

Lil Kleine
Marc de Groot

Dit artikel volgt de maatregelen zoals gepubliceerd door de Rijksoverheid op 11 april 2020. Bekijk de meest actuele maatregelen op de website van de Rijksoverheid.

Een bezoekje aan de kapper zit er deze dagen niet in, en daar ondervinden we allemaal de nodige hinder van. Het gevolg? De één rommelt wat aan met doe-het-zelf-haarverf, terwijl de ander besluit het gewoon – hup – (zo goed als) af te scheren. Lil Kleine behoort tot die laatste groep, zo blijkt uit zijn laatste post op Instagram Stories.

Lil Kleine gemillimeterd

Jorik Scholten (de echte naam van de rapper, red.) is dit paasweekend aan de slag gegaan met z'n scheerapparaat, zo onthult het filmpje, waarop we Lil Kleine met een kort geschoren koppie zien. En eerlijk is eerlijk: het staat de zanger zeker niet slecht.

Lil Kleine
Lil KleineInstagram
Lil Kleine
Lil KleineInstagram

Lil Kleine en gezin in Dubai

Lil Kleine en zijn gezin zijn nog steeds in Dubai, waar zij in maart naartoe vertrokken op vakantie. Aan Het Parool laat hij weten dat ze niet hadden gedacht dat het (de verspreiding van het coronavirus, red.) "zo'n vaart zou lopen". "Dat was, zacht gezegd, geen goede inschatting."

"Het was bedoeld als korte vakantie. Uitwaaien. En nu kunnen we niet terug", vertelt de rapper. "Eerlijk gezegd: er is niets te doen – alles is dicht. Maar ik besef echt wel dat wij hier beter af zijn dan de mensen die het zware werk opknappen", vervolgt hij. "Verpleegkundigen, schoonmakers, artsen. Al is deze crisis ook een drama als je met drie of vier kinderen op een bovenwoninkje zit. De ene quarantaine is de andere niet."

De rapper bracht afgelopen week zijn derde album uit, Jongen Van De Straat, waarmee hij gisteren op nummer 1 terechtkwam.

Zien: Jaimie Vaes over bevallen, baby Lió en Lil Kleine

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder