Dua Lipa verft haar eigen haar roze – met hulp van Anwar Hadid

Ook Dua houdt zich in deze tijd bezig met DIY-haartransformaties

Dua Lipa tijdens de 62e Grammy Awards.
Jon KopaloffGetty Images

Dit artikel volgt de maatregelen zoals gepubliceerd door de Rijksoverheid op 17 april 2020. Bekijk de meest actuele maatregelen op de website van de Rijksoverheid.

De periode waarin we gezamenlijk aan social distancing en zelf-isolatie doen is al enkele tijd aan de gang. Hoewel je je tijd kunt doorbrengen met behulp van de meest bingewaardige series, home work-outs en een closet detox, kan deze tijd ook leiden tot nieuwe creatieve projecten en tempting stay-at-home make-overs. Ook zangeres Dua Lipa kwam in de verleiding een DIY-haartransformatie te ondergaan tijdens zelf-isolatie, en besloot haar haarlook een drastische make-over te geven.

Dua Lipa met roze haar

De Don't Start Now-zangeres bevindt zich momenteel in Londen waar ze samen met haar vriend, het jongere broertje van Gigi en Bella Hadid, Anwar Hadid in zelf-isolatie zit. Dua plaatste de afgelopen tijd verschillende kiekjes die ons een kijkje geven in het leven van het koppel in deze gekke tijd. Deze week poste de zangeres verschillende nieuwe foto's waarin te zien is dat ze haar haar een volledige nieuwe look heeft gegeven, en wel in een bubblegum roze kleur.

Bekijk ook: de Dua Lipa X Pepe Jeans London campagne

Deze DIY-haartransformatie is erg lastig zelf uit te voeren, waardoor Dua dan ook de hulp inschakelde van vriend Anwar. In haar post die bestaat uit verschillend foto's getiteld quarantine diaries zien we hoe Anwar als een ware kapper de coupe van zijn vriendin een kleurrijke make-over geeft. "Het experiment van deze week, roze haar", plaatste Dua bij het bericht. In plaats van haar gehele haar roze te verven behield de zangeres een deel van haar natuurlijke bruine lokken, waarbij ze ervoor koos het platinumblonde gedeelte van haar haar te transformeren met de lichtroze kleur.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Dua en Anwar in zelf-isolatie

Samen met de onthulling van haar gloednieuwe pastelroze coupe toonde Dua wat ze nog meer allemaal doet nu ze thuis zit. "Ik heb geen nieuwe dingen geleerd, maar ik heb me wel aangesloten bij de wereld van Warcraft", stelt ze in het bericht. "Ook heb ik heb een paar ochtend work-out sessies via Face Time geprobeerd met mijn vrienden". Very relatable.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder