Deze TikTok-hack voor natuurlijke krullen en meer volume in je haar gaat viral

Het enige wat je nodig hebt is de riem van je badjas!

beauty portrait of young confident woman with wavy hair
Erin Yamagata / Refinery29 for Getty ImagesGetty Images

Als het aankomt op het creëren van een volumineuze coupe en een lekkere slag in m'n haar ben ik altijd in voor nieuwe tips en hacks. Mijn haar is van nature erg steil en al sinds ik jong ben probeer ik op alle mogelijke manieren krullen en volume in mijn haar te krijgen. Helaas vaak zonder succes. Hoe lang ik ook in de weer ga met een krultang of föhn, alles zakt binnen no-time weer uit. Sinds de komst van volumepoeders en droogshampoo's gaat het al een stuk beter, maar alsnog heb ik niet de ultieme hack gevonden waarmee ik makkelijk het perfecte volume in mijn haar kan toveren. Tot nu.

Tip voor meer volume en natuurlijke krullen

Ik kwam op TikTok een tip tegen die niet alleen makkelijk is, maar ook nog eens een prachtig resultaat oplevert! In de video is te zien hoe TikTok-gebruikster Giorgina de stoffen riem van haar badjas in haar haren knoopt en uren later een prachtig kapsel te voorschijn tovert met een mooie slag en lekker veel volume.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

TikTok video haar krullen

Wanneer je dit met nat haar doet en er een nachtje mee slaapt, kun je er een paar dagen plezier van hebben. Een volume mousse kan helpen om je haar zo lang mogelijk in model te houden. Ik weet in ieder geval wel wat ik vanavond in mijn haar ga knopen voor het slapen gaan. Op naar die prachtige glam curls! Wie doet er met me mee?

This content is imported from TikTok. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
@gjuanita

Love how easy this is! Let me know if you’ve tried it 😊

♬ original sound - giorginajuanita

Shop: Glamour's Favoriete haaroliën


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder