De beste haaroliën: voor als je (droge) haar wel een boost kan gebruiken

Zó breng je je haar weer tot leven!

national glamour day 2020
Glamour

Voor wie op vakantie is geweest (ook in eigen land, happy heatwave) heeft naast een gebruinde huid en nieuwe energie, wellicht ook droog en dof haar. Je haar houdt namelijk niet van zon en zee... Logisch, zonnestralen en zoutwater zorgen ervoor dat je haarpunten breken en splijten. Ook kan je haardos pluizig worden en kunnen haarkleuringen vervagen, denk aan de blonde highlights die opeens geel zijn geworden. Oplossing? Een haarolie waarmee je je haar wéér tot leven brengt.

Wat te doen tegen droog haar

Zoals een hydraterende moisturizer een lifesaver kan zijn voor een droge huid, kan een goede haarolie wonderen doen voor droge, doffe plukken. Roger that. Maar ook als je krullend haar hebt dat pluist, zal je haar je dankbaar zijn als je wekelijks een haarolie of serum gebruikt. Wedden?

In tegenstelling tot wat de naam misschien doet vermoeden, maakt haarolie je haar niet vet, maar helpt het je haar in goede conditie te houden. En dat wil je! Daarom: van ons, voor jou de acht beste haaroliën voor als je droge haar wel een boost kan gebruiken. Van een haarserum dat uitdroging van het haar voorkomt en ervoor zorgt dat je lokken makkelijker kambaar zijn tot een haarspray dat succesvol pluishaar helpt tegen te gaan én zorgt voor vermindering van gespleten punten. Nog meer goed nieuws: deze haaroliën, en zo goed als de gehele collectie van de genoemde merken, scoor je tijdens National Glamour Day met 20% korting. Dus: save for later en shop op zaterdag 26 september 2020.

Beste haarolie

P.S. naast haaroliën zijn er ook stylingproducten die je haar goed beschermen tegen zon en zee. Vaak zijn dit sprays met een SPF factor van 10 tot 15. Deze producten spoel je niet uit en bieden daarom des te meer bescherming. Deze sprays laten het haar vaak nog extra glanzen en bevatten vaak voedende ingrediënten zoals een olie. Het is belangrijk om een spray te kiezen zonder alcohol, alcohol droogt namelijk je haar uit.

Meer informatie over de deelnemende National Glamour Day merken? Dan moet je hier zijn. Stay tuned, dít shopfeestje wil je niet missen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Haar