Is het matje de nieuwe haartrend met dank aan Rihanna?

Omarm je inner-maaskantje

rihanna savage x fenty show vol 2   matje
Jerritt ClarkGetty Images

Rihanna's Savage X Fenty-lingerieshow is op meerdere vlakken een frisse, maar zeer nodige wind in het lingerielandschap. De zangeres en haar merk Fenty staan voor diversiteit en inclusiviteit, ver voordat andere labels die weg insloegen. Heb je de show van vorige week gemist? Check hier de beelden van de Savage X Fenty Show Vol. 2.

Haartrend: het matje

Kunnen we het dan nu over het haar hebben? Rihanna koos ervoor om ook de standaard hair do's achterwege te laten en het publiek te verrassen met de jaren '80 favoriet. Jawel, het matje. De oplettende kijker spotte de mat al in de teaservideo van Rihanna, maar tijdens de show droeg een deel van de modellen hetzelfde kapsel.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

RiRi's gitzwarte haar heeft korte voor- en zijkanten en een schokkerige pony. De achterkant staat piekerig alsof het met een scheermesje gesneden is. In eerste instantie wellicht niet het kapsel van je dromen, maar in combinatie met lippenstift, gouden oorringen, netkousen en een zwarte jas spat de wow-factor van je beeldscherm. Toch?

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Fenty x Savage lingerielijn

Sla je de mat liever over en heb je je oog laten vallen op de lingerie? De nieuwe Fenty x Savage-lijn bestaat onder andere uit bh’s, ondergoed, bodysuits en panty’s. De collectie is verkrijgbaar in de maten XS tot en met 3X en 30A tot en met 42H/46DDD.

cara delevingne met matje
Jerritt Clark
savage x fenty show vol 2
Jerritt ClarkGetty Images

Excuus van Rihanna

Rondom de show, die te streamen is via Amazon Prime, is de afgelopen dagen de nodig commotie ontstaan. Tijdens het spektakel was het nummer Doom, gemaakt door producer Coucou Chloe, te horen. Daarin komen stukken van een Hadith voor; dit zijn overleveringen van de profeet Mohammed over de dag des oordeels, niet echt een match bij een show vol lingeriemodellen. Rihanna begrijpt dat en heeft haar excuses aangeboden aan de moslimgemeenschap.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Haar