Eindelijk! Een shampoomerk dat duurzaam én betaalbaar tegelijk is

Je badkamer is hiermee direct Instagramwaardig én ruikt als je eigen beautyshop

foamie
Foamie

Deze post is in samenwerking met Foamie Shampoo tot stand gekomen.

De zoektocht naar een fijne shampoo kan een hele onderneming zijn. Waar je vriendin erg te spreken is over dat ene product, kan jouw eigen haar daar slapper en vetter van worden dan een te laat bezorgde zak McDonald's-frietjes. We kunnen ons daarom voorstellen dat, áls je dan een fijne shampoo hebt gevonden, je er niet om staat te springen om het ook nog te toetsen aan de vraag of het wel duurzaam genoeg is. Om over het dan vaak hoge prijskaartje maar te zwijgen.

Je voelt 'm met zo'n intro natuurlijk al aankomen: we hebben een product waarmee je al deze punten in één klap kunt afvinken. De Foamie Shampoo bar is namelijk écht goed voor je haar, - check de reviews op het internet als je nog niet overtuigd bent - is goed voor het milieu én heeft een fijne prijs. Maak maar plaats voor deze pastelzeepjes in je badkamer. (Zorg wel dat je je oude shampoo nog op maakt, da's wel zo duurzaam).

1) Alleen de ingrediënten die je nodig hebt

De meeste van ons kennen het: de tik om voor de zoveelste keer het etiket van je shampoo-fles lezen. Met de Foamie Shampoo bar ben je daar in één klap vanaf. Niet alleen omdat het geen fles kent, maar ook omdat het product geen onnodige ingrediënten heeft. De producten zijn vrij van siliconen, kleurstoffen, sulfaten, parabenen en minerale oliën.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

2) Nul procent zeep

Een shampoo met nul procent zeep; het klinkt wellicht niet heel aantrekkelijk, maar is het juist wél. We zijn gewend ons haar in te soppen. Hoe meer product, hoe schoner het vaak voelt. Toch is dit een fabel en onderdeel van een marketingstrategie. Veel shampoomerken voegen er ingrediënten aan toe zodat je haar meer gaat soppen. Dat zorgt ervoor dat je er meer van gebruikt en sneller een nieuwe fles nodig hebt. Veel sop is niet alleen onnodig, het kan ook slecht zijn voor je haren en hoofdhuid. De bars zijn ook pH-neutraal, maar zorgen nog steeds voor glanzend haar dat lekker ruikt. En wist je dat ze vegan én dierproefvrij zijn? Een win-win-win dus!

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

3) Minder plastic

Afval scheiden, minder vlees eten en vaker de fiets pakken. Het is knap hoeveel stappen jij al hebt gemaakt! Maar hoe zit het met je badkamer? Bedenk voor de lol eens hoeveel verpakkingen jij in je badkamer hebt staan en doe daarna de check. En? Grote kans dat het er meer zijn dan gedacht. Op grote schaal betekent dit dat er miljoenen verpakkingen per dag over de toonbank gaan, die niet allemaal gerecycled worden. Het geeft een goed gevoel om te weten dat jij hier niet aan bijdraagt!

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

4) Een stijlvolle badkamer

Shampooflessen kunnen een doorn in het oog zijn en met een beetje pech ontbreekt het je aan een rek en staan je flessen standaard op de grond. De Foamie Shampoo bars komen in stijlvolle pastel kleuren en hebben een beige koord, waardoor je ze makkelijk in je badkamer kunt ophangen. Helemaal stijlproof!

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

5) Bars voor iedereen

Er bestaan drie soorten Foamie producten, dus waarschijnlijk zit er altijd een match voor jou tussen! Kies voor Hibiskiss wanneer je beschadigde haar wat extra liefde kan gebruiken. Heb jij droog haar? Dan is de Aloë You Vera Much perfect en kies de Shake Your Coconut wanneer je normaal haar hebt. Mocht je krullend haar hebben, dan zijn de nieuwe formules die verkrijgbaar zijn bij Etos ook nog eens curly proof!

6) Een instant roomspray

Naast een beter milieu, kent de afwezigheid van een fles nóg meer voordelen. De bars verspreiden een constante fris-zoete geur, net alsof jij je eigen beautyshop inloopt. Die geur ruik je uiteraard ook tijdens het gebruik van de bars. Hoe het werkt? Het enige wat je hoeft te doen is de bar nat maken, tussen je handpalmen te wrijven en het over je haar te strijken.

7) Betaalbaar

En last but not least... De Foamie Shampoo bars zijn met €4,95 per stuk super betaalbaar. Wil je de Foamie Shampoo en conditioner bars aan je badkamerritueel toevoegen? Je koopt de shampoo via Etos. En o ja, je hebt er ongeveer 25 wasbeurten plezier van!


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Haar