Komen chunky gekleurde highlights weer terug in 2021? Wel als het aan Bella Hadid ligt

De gevreesde zeroes trend is back

Trends uit de jaren negentig en begin 2000 maken al een tijdje een behoorlijke comeback. Ook op beautygebied blijkt het tijdperk nog steeds van grote invloed te zijn. Remember opvallende highlights? Van chunky strepen tot kleurrijke ondertonen, chunky highlights waren een van de meest populaire haartrends uit de jaren 2000. Beroemdheden gingen all out uit met deze haartrend, maar ook anno 2021 lijkt het kapsel springlevend te zijn. Niemand minder dan Bella Hadid pleit ervoor dat de trend terugkomt en bewijst dat met haar gloednieuwe, opvallende coupe.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Bella Hadid kapsel

Dat juist Bella Hadid deze gevreesde haartrend terug brengt, is niet geheel verrassend. Het half-Nederlandse supermodel is dé 90's en zeroes style queen, en is medeverantwoordelijk voor de heropleving van vele nougthies trends als de haarklem, french manicure en schoenen met vierkante neuzen. Nu kiest Bella voor een gloednieuwe haartrend uit de zeroes, in de vorm van chunky vuurrode en oranje highlights dat ons heuse Ginger Spice vibes heeft. Bella combineert haar chunky, tweekleurige highlights met haar kenmerkende bruine lokken voor een extra opvallende look. Stylist Jessica Gillin en colorist Jenna Perry creëerden de haarlook voor Hadid die tevens kiekjes van Bella's nieuwe haarlook deelden op Instagram.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Chunky highlights

Het is even geleden dat de opvallende en kleurrijke haartrend een comeback maakte, al konden we de kleurrijke highlights ook spotten op de catwalks van verschillende modehuizen. Zo toonden labels als Dries van Noten en Alexander McQueen dat juist deze felle highlights een van de grootste haartrends van het moment zijn. Net als Bella overtuigd en wil je je wagen aan de trend? Kies voor onderstaande producten voor een ultieme DIY chunky highlights make-over.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Haar