De 7 beste krultangen voor mooie, langzittende krullen

We hebben de allerbeste krultangen voor je verzameld, voor elk budget

beste krultangen
Matteo Scarpellini

Krullen, we love them. Ze zijn mooi in alle soorten en maten; of je nou gezegend bent met een bos natuurlijke krullen of dat je het moet hebben van stylingtools om ze te creëren. Let wel: het type krultang dat je kiest, bepaalt het type krul dat je creëert, dus het is belangrijk om te weten waar je op moet letten bij het zoeken naar de beste krultang. De omvang van het opzetstuk kan het uiteindelijke effect drastisch veranderen. Brede opzetstukken zorgen voor grovere krullen en zijn dus het beste te gebruiken voor, bijvoorbeeld, beach waves, terwijl smallere opzetstukken ideaal zijn voor compactere krullen. Daarnaast kun je ook kiezen tussen tools met vooringestelde temperaturen of eentje die je handmatig moet instellen.

Om je op weg te helpen hebben we de allerbeste krultangen voor je verzameld, voor elk budget. We zetten hier ook de beste heat protectors voor je op een rij én mocht je er nog naar op zoek zijn: de allerbeste shampoos voor krullen.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Beste krultangen

dyson airwrap complete multistyler
de Bijenkorf

Dyson AirWrap Complete Multistyler

De innovatieve technologie van de Dyson AirWrap zorgt ervoor dat de warme luchtstroom je haar rond de krultang wikkelt, waardoor je beachy waves kunt creëren zonder extreme hitte. Deze stylingtool meet daarnaast ook de temperatuur van de luchtstroom en reguleert deze, zodat de temperatuur áltijd lager is dan 150 graden.

SHOP NU!

professional ceramic curling wand krultang 32 mm
de Bijenkorf

Balmain Professional Ceramic Curling Wand

Deze keramische krultang met gelijkmatige warmtegeleiding voorkomt haarbeschadiging en maakt gebruik van ionische technologie waardoor je krullen pluisvrij blijven. Het resultaat; bouncy krullen met een gezonde glans.

SHOP NU!

clipless curling iron krultang 25 mm
de Bijenkorf

José Eber Clipless Curling Iron

Je zult hierbij goed op je handen moeten letten! Als je het kunstje eenmaal onder de knie hebt, zul je in staat zijn om grote plukken haar rond deze wand te wikkelen, waardoor je krullen krijgt, zónder rare knikken.

SHOP NU!

t3 whirl trio
Douglas

T3 Whirl Trio

De verwisselbare opzetstukken, zijn perfect om meer variatie in de grootte van je krullen te creëren. Je lokken zien er hierdoor niet te gepolijst uit en het resulteert in een meer relaxte look.

SHOP NU!

babyliss ® easy waves c260e
Bol.com

BaByliss Easy Waves

De truc is om een paar centimeter van je hoofdhuid af te beginnen, want met de BaByliss Easy Waves krultang creëer je zachte, jaren ’70 waves, die eruitzien alsof je er wakker mee bent geworden. Geweldig voor natuurlijk-ogende krullen, supermakkelijk te gebruiken en een fijne prijs-kwaliteitverhouding.

SHOP NU!

carmen ct6525 3 in 1   krultang
Bol.com

Carmen CT6525 3-in-1 Krultang

Met de Carmen CT6525 3-in-1 kun je drie soorten krullen maken: een lichte slag, beachy waves en pijpenkrullen. Daarnaast heeft deze tang een keramische coating, die je lokken voorzien van een gezonde glans. De ionische technologie zorgt er op zijn beurt voor dat je haar minder pluist.

SHOP NU!

max pro twist 25mm   krultang
Bol.com

Max Pro Twist

Op zoek naar een krultang voor nonchalante, grove krullen die ook geliefd is bij kappers en haarstylisten? Here you have it! Daarnaast heb je ook controle over de hitte van de krultang; deze kun je instellen op temperaturen tussen de 80 en 220 graden.

SHOP NU!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Haar