Waarom iedereen het over dit vegan Scandinavische wimperserum heeft

Dit product geeft je op een natuurlijke manier glanzende én langere wimpers

hairlust eyelash enhancing serum
HairLust

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met HairLust.

Wanneer je door je Instagram-overzicht scrolt zul je ongetwijfeld hebben opgemerkt dat natuurlijk ogende, lange wimpers een moment hebben. De truc achter deze flawless ooglook? Wimperserums. Als je net als ik in eerste instantie vraagtekens hebt bij het aanbrengen van chemische producten zó dicht bij je ogen, is er nu een beautylabel dat het serum op een natuurlijke én volledig vegan manier creëert. Maak kennis met het wimperserum van het Scandinavische beautymerk Hairlust, dat de beautywereld momenteel over neemt.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

HairLust vegan en natuurlijk wimperserum

Hoewel wimperserums al enige tijd op de markt zijn, begon de echte wimperserum craze nadat bekend werd dat niemand minder dan Meghan Markle zweert bij het beautyproduct. Sindsdien zien we de natuurlijke wimper-look overal voorbij komen. Zeker als je net zoals ik niet elke dag mascara wil gebruiken is het middel een welkome optie; het enige wat je hoeft te doen is iedere dag het product aanbrengen langs je wimperlijn om zo een gezondere en glanzende ooglook te creëren.

Toch was ik lange tijd sceptisch over het gebruik van een dergelijk serum - een product vol chemische ingrediënten zo dicht bij je ogen aanbrengen leek me geen goed idee. Na wat research te hebben gedaan kwam ik erachter dat het gewilde Deense beautymerk HairLust zich volledig focust op gezond haar en talloze innovatieve producten creëert die op een natuurlijke en volledig vegan manier zijn gemaakt waardoor ze worden gezien als een van de beste wimperserums. Alle ingrediënten zijn bovendien gecertificeerd door de onafhankelijke organisatie Vegan Society.

hairlust eyelash enhancing serum
HairLust
hairlust eyelash enhancing serum
HairLust

Natuurlijke pluspunten

Het merk focust zich op het versterken van ieders natuurlijke schoonheid in plaats van het verbergen of veranderen van je eigen kenmerken - naar mijn idee een welkome visie op beauty die we goed kunnen gebruiken. Het creëren en in stand houden van gezond haar is de focus van HairLust; alle producten zijn gemaakt met als doel de best mogelijke haarverzorging te creëren die ervoor zorgt dat iedereen zich comfortabel voelt in zijn of haar lijf. Van verzorgende shampoos tegen haaruitval en voedende scalp treatments tot haarsupplementen voor sterker haar én dus hun HairLust Eyelash Enhancing Serum.

Ontdek hier het serum

Het product is gemaakt van natuurlijke ingrediënten als voedende jojoba olie en verzachtende biologische aloë vera die je wimpers een intense boost geven. Maar zorgt het dan ook voor daadwerkelijk langere wimpers? Het is bewezen dat de beste wimperserums je wimpers niet alleen gezonder en sterker maken, ook is het klinisch aangetoond dat je wimpergroei verbetert en zie je al binnen vier tot acht weken resultaat.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Het serum is bovendien makkelijk toe te voegen aan je dagelijkse beautyroutine; breng het elke ochtend en avond aan boven je wimperlijn, et voilà. Maar misschien wel het beste pluspunt van allen is dat het serum geschikt is voor elk huid- en haartype en er is voor iedereen die zijn wimpers op een natuurlijke manier extra verzorging wil geven. Ik ben om.

De informatie in dit artikel is verstrekt door HairLust. Glamour is niet aansprakelijk voor onjuistheden of onvolledigheden van de aangeboden informatie.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Meer van Haar