Dé haarkleurtrend van dit moment voor brunettes: Roasted Caramel

De haarkleur is ook nog eens lockdownproof

Schreef ik eerder al over haarkleuren als paars, lila en roze, die du moment helemaal hot zijn, is er nu ook een subtielere haarkleur die om de hoek komt kijken. Waar paars, lila en roze misschien meer iets is voor blondines (want: makkelijker te verven), is de haarkleur Roasted Caramel juist hét perfecte kapsel voor brunettes.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Haarkleur brunettes

De kapperszaken blijven voorlopig, in ieder geval tot 2 maart, hun deuren gesloten houden, naar aanleiding van de coronamaatregelen. Een dikke domper voor als je nu met dode puntjes of een flinke uitgroei zit. On the bright side: in de tussentijd heb je wel de tijd om je Pinterest board vol te gooien met inspiratiebeelden voor wanneer je weer bij je kapper terecht kunt.

Roasted Caramel

Naast een nieuwe haircut, zoals een superlange pony of een matje, ben je wellicht ook toe aan een nieuwe haarkleur. En dat zou zo maar eens de haarkleur Roasted Caramel kunnen zijn. Deze natuurlijk ogende kleur is niet alleen subtiel, maar ook nog eens lockdownproof: deze hairdo heeft weinig onderhoud nodig en de uitgroei is voor brunettes minder zichtbaar.

Weinig onderhoud bij haarkleur

Expert op het gebied van haarkleuren, Presley Poe, is het brein achter de karamelachtige haarkleur. "Tijdens de pandemie vragen steeds meer mensen voor een haarkleur waar niet teveel onderhoud voor nodig is," vertelt hij aan PopSugar. Dat betekent alleen niet dat de haarkleur ook geschikt is voor een do it yourself. Het kleurproces zelf heeft namelijk veel voeten in de aarde, waardoor je het kleuren het beste aan een professional kunt overlaten.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Haar