Dit bizarre effect heeft heat protection spray op je haar

Deze video bewijst waarom je bij het gebruik van haartools áltijd een hittebescherming in je haar moet sprayen

Gebruik jij hitteproducten als je föhn en steiltang ook vaker dan goed voor je (haar) is? Ze geven je dan wel een prachtige coupe, erg bevorderlijk voor de kwaliteit van je haar is het niet. Denk bijvoorbeeld aan gespleten haarpunten en afgebroken babyhaar. De oplossing om je bos haar goed te beschermen? Een heat protector spray. Dit werkt als een soort beschermingsveld over je haar, waardoor je lokken beter beschermd zijn tegen alle hitte. Nog niet helemaal overtuigd? Dan doet onderstaande video het wel.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Hittebescherming voor je haar

Celebrity hairstylist Samantha Cusick, die veel werkt met de Britse blogger Zoella, laat op Instagram een video zien, waarin duidelijk wordt hoe effectief hittebescherming voor je haar is. "Dit is waarom je een heat protection spray voor je haar moet gebruiken," schrijft de haarexpert erbij.

In de video sprayt Samantha heat protection spray op brood, waarna ze de boterham in de broodrooster doet. Wanneer het brood uit de broodrooster popt, is goed te zien waar de hittebescherming heeft gezeten. Met deze foto maakt Samantha duidelijk wat voor effect heat protection spray op je haar heeft.

Effect heat protection spray

"Ik zag deze video's met hittebescherming overal op Instagram en moest het zelf ook uitproberen. Uiteraard heb ik er mijn eigen twist aan gegeven," vertelt Samantha. "Ik heb een beetje hittebescherming gebruikt en het resultaat spreekt voor zich." En eerlijk is eerlijk: het resultaat is shocking.

De video van Samantha is inmiddels honderd keer geliket. Ook wordt er massaal onder de video gereageerd. Zo laten sommigen weten eindelijk in het effect van hittebescherming te geloven. Kortom: wees zuinig op je haar en zorg dat je bij het gebruiken van tools als föhns en andere haartools altijd een hittebescherming in je haar sprayt. Wij zetten daarom ook vast de allerbeste heat protectors voor je op een rij

Dit artikel verscheen eerder op Glamour UK.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Haar