Chrissy Teigen bewijst dat copper hair dé haarkleur is voor het voorjaar

Wat vind jij: yay or nay?

Nu de kappers hun deuren weer hebben geopend, is het hoog tijd om jezelf in de watten te leggen. Aan haartrends de komende tijd overigens geen tekort; speciaal voor jou stelden we een lijstje op met de mooiste kapsels en haartrends van het moment. Ook op het gebied van haarkleuren vallen er veel trends te spotten, maar één tint springt er met kop en schouders bovenuit: copper hair. De warme koperkleur neemt social media langzaam maar zeker over en de kleur is ook in trek bij de celebs. Zo ook Chrissy Teigen, die zich afgelopen week aan het rijtje red heads voegde.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Copper hair trend

Teigen nam plaats in de kappersstoel van celebrity-haarstylist Tracey Cunningham en ze deelde het kleuringsproces met haar 34 miljoen Instavolgers. Eerst leek het erop dat Chrissy haar donkere coupe voor een koele blondtint verruilde, maar het was slechts de eerste stap in haar transformatie. Vervolgens werd er een rood goedje op het haar aangebracht, wat resulteerde in een mooie warmrode kleur. Bekijk hier Chrissy's haartransformatie.

Ook Gigi Hadid gaat tegenwoordig door het leven met rode lokken. Het half-Nederlandse model debuteerde afgelopen maand haar nieuwe look bij de Versace-show tijdens Milan Fashion Week en het staat haar geweldig.Wat vind jij? Copper hair: yay or nay?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Haar