Rihanna verruilt haar lange lokken voor een überkorte pixie cut

Een nieuw seizoen betekent een drastische nieuwe haarlook, aldus RiRi

Rihanna begint de lente met frisse start; de zangeres verruilde haar signature lange lokken voor een gloednieuw kapsel. Geen blonde make-over zoals Billie Eilish of een rode tint zoals Gigi Hadid voor Rihanna, maar in plaats daarvan een überkorte pixie cut.

Rihanna met pixie cut

Hoewel Rihanna de afgelopen jaren altijd de voorkeur heef gegeven voor lange lokken, besloot de zangeres dat het nu tijd was voor een drastische verandering. Deze week werd RiRi gespot in de straten van Los Angeles, op haar terugweg van een avondje uit in een restaurant in Santa Monica. Daar zien we Rihanna voor het eerste met haar gloednieuwe coupe die perfect lijkt voor het voorjaar en de zomer - want wat is er nu luchtiger én stijlvoller dan een pixie cut?

De zangeres maakte haar nieuwe haarlook compleet met een sprekende outfit, bestaande uit knalgroene tie-dye broek van het merk Chrome Hearts, een blauwe vintage Dior-jas met talloze fringe-details, witte hakken van The Attico en een bril van Versace. De kleurrijke outfit maakte ze af met een felrode lipstick - kortom de perfecte look voor dit stijlvolle kapsel met een edgy randje.

Favoriete haartrend

Het is overigens niet de eerste keer dat de zangeres kiest voor een kort kapsel. Al in 2012 ging Rihanna voor een pixie coupe, een haarstijl die ze naar verluid al jaren wilde uitproberen, zo vertelde de zangeres in een eerder interview. "Het enige dat ik van mijn moeder niet mocht doen, was mijn haar zwart verven en kort knippen. Ik wilde dat doen sinds ik 14 was maar het mocht absoluut niet." Het lijkt erop dat de zangeres het heft wederom eigen handen neemt en opnieuw gaat voor het korte kapsel dit voorjaar.

rihanna
MEGAGetty Images

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Haar