Trend-alert! De zigzagscheiding maakt een heuse comeback

Wij schaffen vast een puntkam aan

Waar sommige dingen onzeker zijn, staat bij trends één ding vast: ze komen en gaan, en maken in veel gevallen op een gegeven moment weer een heuse comeback. Zo is de nineties naked dress in 2021 weer helemaal terug van weggeweest en zien we ook een opvallende haartrend weer terug. Waar we het over hebben? De zigzagscheiding is op zijn retour.

Zigzagscheiding trend

Grote kans dat ook jij er jaren geleden ook mee rondliep: de zigzagscheiding. Of je je lokken nu los draagt of een simpele knot of pony tail, je geeft je kapsel er binnen no time en zonder moeite een flinke upgrade mee.

Aankomende zomer belooft de zigzagscheiding weer volop in het straatbeeld te zien te zijn. En het fijne aan de zero's trend is dat je geen uren voor de spiegel hoeft te staan om 'm toe te passen. Het enige dat je nodig hebt, is een puntkam. Hiermee trek je een zigzaggende lijn bovenop je hoofd en verdeel je je haar naar beide kanten.

Uitgroei camoufleren

Nog een voordeel aan de zigzagscheiding is dat je er gemakkelijk je uitgroei mee kan verdoezelen. Nu de kappers (thank god) weer open zijn, is dat misschien niet noodzakelijk, maar handig blijft het natuurlijk wel.

Bella Hadid deelde onlangs een foto waarop ze een zigzagscheiding draagt en we moeten toegeven: het staat nog tof ook, dus die comeback zien we wel gebeuren. Nu is er natuurlijk weinig dat het model niet kan hebben, maar wij krijgen er in ieder geval wél zin van om ook met een puntkam in de weer te gaan.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Bron: NSMBL.nl

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Haar