TikTok is lyrisch over de betaalbare föhnborstel van Revlon die zorgt voor de perfecte blowout

Na het zien van het volumineuze resultaat wil je nooit meer iets anders

'Als je haar maar goed zit' is een quote die bij velen van toepassing is. Een perfecte blow out kan je dag maken. Je haar goed in model föhnen met een föhn en een ronde borstel is alleen niet voor iedereen even makkelijk. I mean, je armen kunnen behoorlijk in de knoop raken. De oplossing? Een föhn en ronde borstel in één a.k.a. een föhnborstel. Déze betaalbare föhnborstel gaat viral op TikTok en is dé haartool waar influencers bij zweren.

TikTok föhnborstel

TikTokkers zijn lyrisch over de föhnborstel die je vast en zeker voorbij hebt zien komen op de For You page van TikTok. Het gaat om de Revlon RVDR5222E Salon One-Step Hair Dryer & Volumiser föhnborstel. Het is een hele mond vol, maar deze föhnborstel belooft ook heel wat. Van de haarwortels tot aan de punten van je haar: de Revlon haartool geeft volume en glans waar je u tegen zegt. Vele TikTokkers zweren erbij en vinden de Revlon föhnborstel gemakkelijk in gebruik door de ovale vorm en fijne handvat van rubber. En niet onbelangrijk: het effect is waanzinnig goed en dat allemaal voor een betaalbare prijs.

Revlon föhnborstel

De naam van de borstel verklapt het eigenlijk al een beetje: met deze föhnborstel van Revlon lijkt het net alsof je uit de salon komt. Met één simpele stap heb je met gemak een blowdry effect at home gecreëerd. De borstel met keramische coating is in tegenstelling tot vele andere föhnborstels geschikt tot krultype 3c (krullend, kroes, spiraalvorm met kleine krullen). Je kunt de borstel in drie verschillende standen zetten. Zo zijn er twee snelheidstanden en een koelstand. De borstel is niet alleen geschikt voor een blowdry, maar ook om je haar mee te krullen. De koelstand is dan ideaal om de krul te fixeren. Je betaalt nog geen 50 euro voor deze tool. Dus, wat denk je - worth the hype?

This content is imported from TikTok. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
@so_narly

Why did no one tell me about this sooner?? I’m shook that this tool under $50 can do this!! 🤯🙌🏽 #provewhatspossible #revlonhairdryerbrush

♬ Mad at Disney - salem ilese

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Haar