Op 15 juni organiseert L’Oréal de Hair Fashion Night. Tijdens deze gratis avond leer je hoe je verschillende hairdo’s maakt en krijg je alles te horen over de allerlaatste trends.

Bizar: met deze hairdo scoor je de meeste ‘likes’ van mannen op Tinder

Zo verander jij je steile haar in een bos krullen

Ben jij gezegend met een bos krullen? Hallelujah! Veel mannen vinden vrouwen met krullen namelijk ge-wel-dig. Het schijnt zelfs dat je er meer likes mee scoort op Tinder. Waarom? Krullen vallen op! Dat maakt je in de ogen van een man speciaal. En daarnaast associëren mannen krullen soms met puur en natuurlijk. Een eigenschap waar veel mannen van houden. Sterker nog: een goede bos krullen zorgt ervoor dat ze het liefst meteen met hun handen door je haar willen woelen en naar rechts swipen. Oh la la! 

Fake it till you make it
Niet gezegend met een bos krullen? Geen man overboord! Een bos krullen is namelijk heel goed na te maken. Zo blijkt wel uit onderstaande video van L’Oréal Professionnel. In de video wordt een model met steil haar omgetoverd tot een ware krullenbol. Denk je nu: dit wil ik ook? Lucky you: je kunt nu namelijk een gratis stylingsessie met een professionele hair artist scoren. Hoe? Read on!

Gratis nieuwe look
Op 15 juni organiseert L’Oréal Hair Fashion Night. Een avond boordevol hairdo's, trends en fun. En als kers op de taart krijg je ook nog eens een gratis stylingsessie van 20 minuten. Kortom: dé place-to-be om jezelf en je vriendinnen goed in de watten te leggen. Waar wacht je nog op? Boek nu je gratis stylingsessie! 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten