Voor iedereen met twee linkerhanden op het gebied van 'je haar doen', we feel you and you've got your back of the hair waar je nooit bij kunt.

De tip voor chille krullen is leave-in-conditioner

Hier komt geen krultang of föhn bij kijken


Voor iedereen met twee linkerhanden op het gebied van 'je haar doen', we feel you and we've got your back (of the hair waar je nooit bij kunt). 

Geen krul- of stijltang nodig
Er is namelijk een middel om relaxte doch gestylede, beach-effect doch verzorgde haren te krijgen. En je hebt er geen föhn, krul- of stijltang voor nodig. Geen schade aan je haar, geen electriciteit nodig, geen brandwonden, geen 'maar 20 minuten werk', geen 'verkeerde krullen' - alleen maar positieve punten dus. 

Leave in conditioner
Want blijkbaar krijg je geweldig relaxed haar, zonder pluis, maar met slag, van enkel leave-in-conditioner. We liegen niet. Kijk maar mee:

Niet alleen voor krullen-krullen
En nu horen we je zuchten: ja zij heeft al geweldige krullen. True. Maar leave-in-conditioner heeft ook die magische werking op alle andere wispelturige kapsels. (Behalve als je mega stijl haar hebt, dat is een ander verhaal. Die kapsels zijn ook niet wispelturig, dat is een soort beton wat je niet anders gestyled krijgt.)

Leave in conditioner bewijs 2 
Let op, hierboven was het eerste bewijs, hieronder volgt het tweede bewijs van een andere Instagrammer. Zij is niet zoals bovenstaande Kristin Ess een haarstylist. Deze Alina heeft een tijd als beauty-redacteur gewerkt en ontdekte het geheim van leave-in-conditioner via een stylist. En zij raadde haar duizenden volgers dus het volgende aan: Dove Advanced Hair Serum.Heb je dus slag of krullen in je haar, dan is dit wat je moet doen. Was je haar, was je haar met conditioner en kam het door terwijl je het uitwast. Stap uit de douche en knijp je haar alleen zachtjes droog met een handdoek van microfiber. Spray dit Dove serum in. Laat het aan de lucht drogen. 
Dus niet meer borstelen na het douchen. En de handdoek niet over je haren wrijven. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten