Op 15 juni organiseert L’Oréal de Hair Fashion Night bij salons door heel Nederland. Tijdens deze gratis avond leer je hoe je verschillende hairdo’s maakt en krijg je alles te horen over de allerlaatste trends.

Gespot: dit zijn de nieuwste braid trends van deze lente

Probeer jij ze uit in de salon tijdens Hair Fashion Night op 15 juni?

Van basic vlechten tot grafische kunstwerkjes en van French braids tot Hollandse vlechten: ook dit jaar laat de vlecht zich weer in alle vormen, soorten en maten zien. Op de catwalk en in real life spotten we de meest bizarre en mooie haartrends met vlechten als de Reversed Braided Bun en de Mohawk Braid. Braids zijn hot! En net wanneer je dacht dat je wel zo’n beetje alles had gehad op het gebied van vlechten, komt L’Oréal Professionnel met vier verrassende nieuwe hairdo’s. 

Hair Fashion Night
En het allerbeste nieuws: op 15 juni organiseert L’Oréal Professionnel namelijk Hair Fashion Nighteen gratis avond vol trends, styling én bovenal fun. Tijdens de avond krijg je een gratis stylingsessie van een professionele hair artist, die je leert hoe je zelf de Venus Waves - of een van de andere looks - creëert. En dat allemaal in een salon bij jou in de buurt. No need to say more: Hair Fashion Night is dé place-to-be voor een avondje uit met je vriendinnen - en fabulous wavy hair. Waar wacht je nog op? Boek nu je gratis stylingsessie!

1 De Reversed Braided Bun
Ben je op zoek naar een manier om een twist te geven aan je dagelijkse knot? Dan durven we te wedden dat de Reversed Braided Bun jouw nieuwe favoriete hairdo wordt. De combinatie van de klassieke knot en de vlechtjes aan de achterzijde staan garant voor een regen aan complimenten.

2 De Mohawk Braid
Ja, eerlijk toegegeven: je moet er wel een beetje lef voor hebben. De Mohawk Braid, ofwel een hanenkam vlecht, is een trend die vroeger vooral veel werd gedragen door stoere rock chicks. Maar nu spotten we de Mohawk veelvuldig op de catwalk, bij celebrities en in onze Instagram feeds. Durf jij?

De Side-Braid
De Side-Braid, ofwel een vlecht aan de zijkant van je kapsel, zagen we voorgaande jaren al wel vaker voorbijkomen. Maar extra leuk is -ie wanneer je je haar tijdelijk een kleurtje geeft. Bijvoorbeeld in één van de L'Oréal Professionnel salons waar sinds kort met Colorful Hair gekleurd wordt. De kleurspecialisten in de salon maken jouw kleur; van fel tot pastel. 

4 De Front Braid
De Front Braid is een klassieker onder de vlechten, die we ieder jaar weer zien terugkomen. Dit is dé go to vlecht wanneer je houdt van een natuurlijke en meisjesachtige hairdo’s. Geschikt voor naar een bruiloft of voor een zomerse dag in het park. Ja, de Front Braid is er eentje om te onthouden.

Menu
Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten