Twitter is lyrisch over een foto van Michelle Obama waarop haar natuurlijke krullen te zien zijn. Het is de eerste keer dat Michelle is gespot met haar natuurlijke krullen en dat laat menig twitteraar niet aan zich voorbij gaan.

Michelle Obama en haar natuurlijke bos met krullen gaan viraal

Geen stijle lokken meer voor Michelle

© Getty Images

Dat het internet dol is op vrijetijds kiekjes van Michelle en Barack Obama, moge duidelijk zijn. Sinds de familie Obama het Witte Huis heeft verlaten, zijn ze meerdere malen gespot op plekken als het strand en de sportschool. Iets waar hun fans maar wat blij mee zijn. Nog blijer zijn ze met een foto van Michelle die haar natuurlijke krullen laat zien.

Geen stijltang aan te pas
Waar we normaal gewend zijn dat de former first lady met perfect gestylde lokken voor de dag komt, heeft ze op onderstaande foto de stijltang achterwege gelaten. Dit keer zien we haar 'echte' haar dat ze in een losse staart met een grijze haarband draagt.

Hulde voor Michelle
Het is de eerste keer dat Michelle is gespot met haar krullen en dat laat menig twitteraar niet aan zich voorbij gaan. Twitter staat vol met positieve reacties over de coupe van de voormalig presidentsvrouw.
Poor timing
Veel mensen hadden zelfs gewild dat ze haar krullen al tijdens haar periode in het Witte Huis had laten zien. Slechte timing of niet, Michelle rockt haar nieuwe coupe.


Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten