Op 15 juni organiseert L’Oréal Proffessionel Hair Fashion Night, een gratis avond vol haar trends, styling én bovenal fun. Dé place-to-be voor een avond uit met je girls.

Zien: dankzij deze Insta-famous hairstylist willen we allemaal aan de paardenstaart

Trend alert!

Wanneer grote modehuizen als Chanel, Dries van Noten en Calvin Klein massaal aan de paardenstaart gaan, dan is het opletten geblazen. Want jawel, er is een nieuwe haartrend in modeland. Meet de Sophisticated Ponytail: een paardenstaart strak naar achteren en laag in de nek gedragen met een spannende twist. Bijvoorbeeld lekker messy met veel losse plukjes of met gevlochten accenten.

Sophisticated ponytail
En als de haargoden van L’Oréal Professionnel de trend ook omarmen, weet je dat het menens is. De Insta-famous hairstylist Matthew Collins laat in onderstaande video zijn versie van de Sophisticated Ponytail zien. Een ponytail die zowel sexy als stoer is. Want! Het mag duidelijk zijn: de paardenstaart is back in business. Kijk mee!

Gratis nieuwe look
Wil jij ook shinen met een trendy paardenstaart? Op 15 juni organiseert L'Oréal Professionnel Hair Fashion Night, een gratis avond vol trends, styling én bovenal fun. Tijdens de avond krijg je een gratis stylingsessie van een professionele hair artist, die je leert hoe je zelf de Sophisticated Ponytail - of een andere haartrend - creëert. En dat allemaal in een salon bij jou in de buurt. Waar wacht je nog op? Boek nu je gratis stylingsessie!

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten