Op 15 juni organiseert L’Oréal Hair Fashion Night, een gratis avond vol trends, styling én bovenal fun. Tijdens de avond krijg je een gratis stylingsessie van 20 minuten op droog haar waarin je leert hoe je de Venus Waves zelf creëert.

Zien: dit is dé nieuwe wavy hair trend voor de zomer

Hallo inner goddess!

Gek op wavy hair en je krultang? Maar een beetje klaar met de standaard boho look? Dan is Venus Waves, de nieuwe wavy hair trend van deze zomer, écht iets voor jou.

Romeinse godin Venus
De naam zegt het al. Deze look is geïnspireerd op de Romeinse godin Venus en haar verleidelijke en subtiele lokken. Deze zomer draait het allemaal om natuurlijke lokken, zo zagen we op de catwalk bij onder andere Gucci en Versace. De hoogste tijd om je inner goddess naar boven te halen. Are you ready? 

Avondje met vriendinnen
Op 15 juni organiseert L'Oréal Professionnel namelijk Hair Fashion Night, een gratis avond vol trends, styling én bovenal fun. Tijdens de avond krijg je een gratis stylingsessie van een professionele hair artist, die je leert hoe je zelf de Venus Waves - of een van de andere looks - creëert. En dat allemaal in een salon bij jou in de buurt. No need to say more: Hair Fashion Night is dé place-to-be voor een avondje uit met je vriendinnen - en fabulous wavy hair. Waar wacht je nog op? Boek nu je gratis stylingsessie!

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten