Van saaie paardenstaart naar Lauren Conrad-stijl in drie minuten.

Zo maak je de 'celebrity-paardenstaart' binnen 3 minuten

Van saaie paardenstaart naar Lauren Conrad- stijl


Ik ben een beetje obsessed met celebrity haarstijlist Kristin Ess. Ze is de vrouw achter de mooie paardenstaarten en krullen van Lauren Conrad. Je kent onderstaande foto's vast wel als je een beetje bekend bent met Pinterest. 

Kristins account
Het instagram-account van de 36-jarige (!!! ontdekte ik net even, had ik níet gedacht) is inspirerend én hilarisch. Want de roodharige Kristin is super grappig en creatief. 

Therapeutische video's, alsjeblieft. 


Celebs spotten


Veel krullen en haarstijlen zie ik niet zitten, maar go ahead en scroll! Onderstaande is een gevalletje: kind kan de was doen, dus een goed begin...

De Paardenstaart 2.0 
Verdeel je haar in drie parten. Maak een lage staart van het middelste gedeelte. Knoop de buitenste twee parten haar bóven deze lage paardestaart, til de paardenstaart over de knoop heen (als je geen extra paar handen hebt, moet je de staart even vastklemmen). Bind de geknoopte twee strengen samen onder je paardenstaart in een nieuwe paardenstaart, laat de andere eroverheen vallen. Rommel de twee staarten door elkaar: voilá volume én geen elastiekje in het zicht.


Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten