5 kapsels voor krullend haar

Maar ze werken net zo goed bij steil haar

kapseltips-krullend-haar
Tim Mossholder

De herfst is een lastige tijd voor mensen met krullen. De kou, regen en wind zorgen ervoor dat je haren snel afbreken. Ook veranderen je mooie bos krullen meestal snel in een pluizige haardos. Om dat te voorkomen is het handig om je haar in 'beschermende' hairdo's te dragen. Glamour heeft een aantal toffe kapsels voor krullen gespot.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Blond like Frank

Blond like frank. Thank you @majormoonn • 🌊•

Een bericht gedeeld door Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) op

Meestal hebben mensen met krullen donkere lokken. Dat maakt het extra bijzonder als je de krullen platinablond verft. Als je voor een blonde coupe kiest, probeer dan goed te letten op verzorging van het haar. Ontkleuren doet namelijk weinig goeds voor de krullen.

2 Gekrulde dreadlocks

👀👯💙💕 makeup: @camaraaunique

Een bericht gedeeld door chloe x halle (@chloexhalle) op

Dit kapsel is een commitment voor een langere tijd en dus niet voor iedereen. Maar de zusjes Chloe en Halle laten zien hoe fris en fashion dreads kunnen zijn. Zij hebben de dreadlocks krullend gemaakt door de dreads per streng om een krultang te wikkelen. Het mag dan even duren, maar het eindresultaat is het waard.

5 Twistvlechten

Als variatie op de gewone vlechten of visgraatvlechten maak je twistvlechten met twee strengen die je om elkaar heen wikkelt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Haar