Droogshampoo voor je handbagage: onze favorieten voor op reis

Size does matter

Vrouw met golvend bruin haar
Getty Images

Een droogshampoo is een fijne tool waarmee jij je wasbeurt nog een nachtje kunt uitstellen. Logisch dus dat het je favoriete travel buddy is. Hang jij een nacht in de lucht op weg naar een andere bestemming? Je haar ziet er dankzij dit product nog fris uit zodra jij je voet weer aan de grond zet.

Size does matter

Let er wel op dat jij je droogshampoo bus niet linea recta in je tas gooit. Grote kans dat 'ie er door de douane uitgepikt wordt en jij je reis alleen moet voortzetten zonder droogshampoo in je handbagage. Gelukkig spelen de merken hierop in en is je favoriete droogshampoo er waarschijnlijk ook in reisformaat beschikbaar.

Glamour deelt 8 droogshampoos tussen de €1,53 en de €28. Bekijk hieronder de lijst.

Meer over droogshampoos
Ben jij er nog niet over uit welke shampoo onderdeel wordt van je haarroutine? De Glamour redactie testte de fijnste droogshampoos. Wil je na het lezen van dit artikel direct met het product aan de slag? Haarstylist Kristel de Haan vertelt hoe je droogshampoo het beste kunt aanbrengen. Ga je het gebruik van droogshampoo liever uit de weg, maar wil je niet gelijk naar je (droog)shampoo grijpen? Glamour deelt tips hoe je jouw vette haar verbergt, zonder het gebruik van (droogshampoo).

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Maria Nila
Maria Nila
Bol.com

Glamour's Lize staat versteld over het volume dat deze droogshampoo geeft. "Mijn haar werd een stuk stugger". Het product heeft een zoete geur en de witte waas die het product achterlaat is makkelijk uit te kammen.

100 ml €15,47

SHOP NU!

2 Bumble and bumble.
Prêt-À-Powder Très Invisible Droogshampoo
Douglas

Glamour's Babette omschrijft de droogshampoo als fris. Het voordeel van het product is dat je geen witte waas krijgt. Zo kun je 'm met een gerust hart aanbrengen in het vliegtuig, waar over het algemeen weinig spiegels zijn.

60ml €15,45

SHOP NU

3 Balmain
Dry Shampoo travel size 75ml
Balmain

Glamour's Charlotte omschrijft de geur van deze Balmain-droogshampoo als 'heerlijk'. Daarnaast geeft het product geen witte waas.

75ml €9,50

SHOP NU!

4 Moroccanoil
MoroccanoilDry Shampoo Dark Tones - droogshampoo
De Bijenkorf

Witte plukken als brunette zijn verleden tijd. Deze droogshampoo is speciaal voor donker haar. Glamour's Toula: "Ik garandeer je dat dit een droogshampoo is zonder witte waas. Wanneer ik het gebruik? Ik spuit het in voor het slapen. Dan heb ik de volgende dag extra volume."

65ml €13,-

SHOP NU!

5 Batiste
Batiste Droogshampoo Tropical
Drogisterij.net

De favoriete droogshampoo van Glamour's Julia, verkrijgbaar via de Drogist. "Je kunt heel wat reviews lezen, maar deze toegankelijke Batiste droogshampoo is wat mij betreft de beste tip. Mét zoete tropical-geur."

50ml €2,33

SHOP NU!

6 Douglas
Travel Droogshampoo
Douglas

Douglas komt met de meest betaalbare droogshampoo. Je moet 'm niet je hele vakantie van twee weken willen gebruiken, maar het product is top om tijdens je reis te gebruiken.

50ml €1,53

SHOP NU!

7 TONI&GUY
TONI&GUY - Cleanse Dry Shampoo- Reisverpakking - 75ml
Bol.com

Een bekend merk bij haarstylisten; Tony & Guy. De droogshampoo belooft geen witte waas achter te laten, vet te absorberen en je haar meer volume te geven.

75ml €8,50

SHOP NU!

8 Etos
de fijnste droogshampoos voor op reis
Etos

Ook Etos komt met een zeer betaalbare variant droogshampoo. Extra interessant: het product belooft je beter doorkambaar haar.
75ml €1,55

Shop nu!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Haar